Akıl verirmisiniz dostlar?

Asi_Genç

Kayıtlı Üye
bundan 1,5 yıl önce nişanladığımızda yanlışmı yaptık sevgili ? ben ne yaptım nedir suçum yani mesafeleri görmeksizin seni sevmiş olmammı ? herşeyine kayıtsız eyvallah etmiş olmammı?.. iyi oku bu satırları..sevgili

evet kimine göre hanım köylü kimine göre kılıbık kimine göre ise gerçek aşık olabilirim dostlar arkaşlar kardeşler abiler. ben sevdiğim ne dediyse yaptım ne istediyse yaptım bu maddi anlamda değil manevi anlamdadıri. Ama gel gelelim sıfıra sıfır hiç olmayacak şeylerle karşılaşıyorum acaba ben nerde yanlış yapıyorum nişanlıyız ve kafamda bitirmiş durumdayım nederler bilirsiniz el elden üstündür ben itiraf edeyim derdimi anlatayım sizler bana dur burda yanlış yapmışsın diyin.

bundan 1,5 yıl önce nişanlandık biz onunla Kendisi ülkemizin büyük ve tanınmış bir kentine yaşıyor kendisi aramızda 850 kilometre var.. ben nişanlanmadan önce konuştuk onunla dedimki sen nasıl bir insanla hayatını birleştirmek istiyorsan ben öyle olacağım dedim eyvallah dedi seni seviyorum dedim bende dedi bende.

ondan hiç birşey beklemedim düğün istedi aile büyüklerimiz durumumuz yok şuan dediler tamamdır dedim sorun değil sonuçta seviyodum onu aşıktım.. ama işin rengi öyle değilmiş maalesef

işte şimdi bu noktada ben beynimden vurulmuşa dödüm doğrudur diye bildiğim herşey yalan oldu bir anda meğerse o çok sevdiğim 1,5 senemi ayaklarına serdiğim benimle evlenmek istemezmiş korkarmış evlilikten bu arada ben 24 o 23 yaşında

burada yalan var ve bende içinde yalan olan hiç birşeyde bulumadım dün olduğu gibi bugünde bulunmayacağım şimdi ben hiç sesimi çıkartmadan bunları yutarak kaderime boyunmu eğmeliyim yoksa yarın buraya gelecek sen beni nişanlıyken mutlu etmedin kahrettin bejnden evlenince seni mutlu etmemi bekleme diyip kestirip atayımmı ? ne dersiniz bu konuda
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

ben sevdiğim ne dediyse yaptım ne istediyse yaptım,

: baştan mı yapmışsın hatayı ne :/
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

bu bir hatamı sonuçta sevdiğim kişi hayatımı birleştimek istediğim kişi
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

evet,her istediğini yapmak hata..
kendini vazgeçilmez bi şey sanmasına neden olmak hata,
tecrübeyle sabit,,
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

ama ben uzaktayız bu durumda yokluğumu fazla hissetmesin diye mutlu olsun diye yaptım bunu ona
öyle biri yani havalara girecek biri değildi gibiydi :(
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

aynen sleeples bnmde değineceğim konu oydu

her isteğini yapman hata gibi.
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

Bi Kadına Ona Taptığını Belli Edersen Sana KUL Muamelesi Yapar İstekler Bitmez Hep Daha Çok Kendinden Vermeni İster Bence Burda Yanlışın Ve Şöyle Bşey Var O Seni Sevmemiş sen Ortaya Kendi Karakterini Değil Onun İstediği Şekli Koymuşsun O Kafasındaki Erkek Rolünün Senin Bedeninde CanBulmuş Halini Seviyo Anladığım Kadarıyla Seni Değil Böyle Bi Durumun Üstüne Sağlam Bişeyler Kurmak Zaten İmkansız Kop Bence Yer Yarılır İçinden Evleniceğin İnsan Çıkar.
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

selam başkan sana bende kendi hayatımdan bir örnek vereyim bende bir kişiyle cıkmıstım . o diyarbakır da ben sakaryadayım en az senın kadar mesafe var 4 sene bu mesafeye katladım her hafta sonu okadar yol gıdıp geldım bende senın dedıgın gıbı herseyını yaptım hep ıstedıgı gıbı oldum dedıklerınden sasmadım gozum baskasınıda gormedım ama 4 sene sonra bı yalanını yakaladım ve bıtırdım..her dedıgını yapınca bu benı ne olsa bırakamaz dıyolar ve seytana uyuyolar karsındakını oyuncak yerıne koymaya baslıyor bazı kısıler.demek ıstedıgım uzulmene gerek yok bır mutluluk gıder bır mutluluk gelır kımse bulunmaz hint kuması değildir.. ben mutlulugu buldum dilerim sende hatalarından ders alıp hak ettıgın mutlulugu bulursun . hatalarından ders alıp bırazda sabırlı olursan eminim hak ettıgın mutluluk yakındır.
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

Bence zamanlama pek iyi olmamış o zaman..

Suç senin değil mübarek... Yani onuda suçlamak istemem ama,Evlilik önemli bir adımdır..Kutsaldır..Hayata yeniden başlamak gibidir..Karar verebilmek yürek ister,cesaret ister..Ve en önemlisi bitmeyecek bir sevgi ve bağlılık ister..

İyi düşünüp,iyi karar vermek gerek.. Herşeyden emin olmadan o yüzüğü parmağa takmamak gerek..
1.5 sene önce evlenmek isterdi de şimdi neden korkar olmuş onu sorgulamak gerek...

Biz kadınlar duygusalızdır...Birazda dengesiziztir açıkçası...
Malum.. Araya onlarca km girmiş..Uzaklık sorun mu olurmuş canım aşkta...Elbette olmamalı...Lakin insan her zaman sevdiği yanında olsun ister...Mutlu anlarında,onunda yanında güldüğünü görmek,üzüntülü anlarında sevdiğinin omzunda gözyaşı dökmek ister... Dertli anlarında sevdiğinin,kolunu omuzunda görmek ister...''Yanındayım'' ı hiissetmek ister..''Biziz'' ''Beraberiz'' demek ister..
Belki bu sebeplerden,küçük bir bunalım geçiriyor olabilir...1.5 sene nişanlılıkta az değil hani...Biraz zaman ver ona.. Ne yapmak isterse,bırak onu yapsın..

Şartlarınız nedir nasıldır bilmem ama,,bir süre kendi halinizde kalın..İlişmeyin birbirinize.. O kendinden emin olsun..Ne düşünür ne yapmak ister_? Bir karar versin..

Sonrasında,iyi giderse herşey Allah mutluluğunuzu daim etsin...
Kötü giderse eğer,,zaten yanlış bir tercihtir o zaman ikinizinkide..

Önemli olan, o kutsal hayata adım atmadan önce bazı şeyleri farkedebilmek ve karar verebilmek...
Zamanınız var... 2 sene sonra olmazsa 5 sene sonra olur..Ama yeter ki birbirinizden emin olun..
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

kafanda bitirmişsen o da seni bu şekilde kullanıyorsa da ilerleyen yıllarda evlenseniz dahi mutlu olma ihtimaliniz fazla değil..sen en iyisi zararın neresinden dönsen kar hesabı burda bitir işi abi en fazla çekersin 1 kaç yıl acı sonra elbet gönlüne göre biri çıkar karşına..
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

Dostum Karar Senin İlişkiniz Boyunca Hep Sahte Olmuşsun İlk Defa Kendin Olmaya kalkıp bişi isteyince Neler Olmuş.

Dedim Ya karar senin Bi Ömür Sahte Olabilirim Diosan Bekleme Koş Ona Ama Yarın Bigün Ne Olur Blio Musun Bak Aynen Yazıyorum.

-Evlenemeden önce böyle değildin Evlenene Kadar Mıydı...

Haksızmıyım Böle Demicek Mi?
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

haklısın direniş sende haklısın damir oda haklıdır kendince ben istedimki '..''Yanındayım'' ı hiissetmek ister..''Biziz'' ''Beraberiz'' demek ister..' bunu istesin yapsın en son dayanamayıp ne dir seni bende iyice uzaklaştıran soğutan ben bilmeden bi hatamı yaptım olurya insanız fark etmeden belki kırmışımdır buda onda acaba evlenincede böylemi olacak korkusu yaratmıştır diye düşündüm sordum yok öyle bişi dedi eyvallah dedim biraz daha zaman verdim

ama değişen bişi olmadı bu sefer dedimki sen beni sevmiyorsun istemiyorsun bunu acıkca söyleyebilirsin ben anlarım dedim yine yok öyle bişi deyince artık dayanamadım benim kalbim yokmu sevdiğimden nişanlımda 2 satır güzel sözler olan mesaj okumak hakkım değilmi dedim istemiyosan söyle ben başımın çaresine bakarım dedim hayır öyle birşey yok ve sen haklısın dedi bana şimdi bu nedem kardeşler ne anlama geliyor ne çıkartırsını bu cevaptan
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

Dostum Karar Senin İlişkiniz Boyunca Hep Sahte Olmuşsun İlk Defa Kendin Olmaya kalkıp bişi isteyince Neler Olmuş.

Dedim Ya karar senin Bi Ömür Sahte Olabilirim Diosan Bekleme Koş Ona Ama Yarın Bigün Ne Olur Blio Musun Bak Aynen Yazıyorum.

-Evlenemeden önce böyle değildin Evlenene Kadar Mıydı...

Haksızmıyım Böle Demicek Mi?

iyide bu sahtecilik değil herkes eminim sevdiğinin istediğini yapmak ister onun istediği gibi olmak ister bu sahtecilik değildir bence ama artık beynim durma noktasın da gerçekten şaşırdım ne yapacağımı cok zor bir durum kurban olduğum allah kimseye yaşatmasın kimseye
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

ne evet ne hayır diyor.. bellki o da zor bir dönemden geçiyor..
ve hayır demediği için; senin içinde hala milyonlarca umut var.. için içini yemekte çok haklısın..
belki de herşey aşktan beriydi onun için; bir hevesti.. ve bunun farkına yeni varmıştır.. senden ayrılamaması da alışkanlık olabilir..
ve belki de başkasını seviyordur unutamadığı birileri vardır.. gün geçtikçe içine daha çok işliyordur.. ve ilişkiniz ciddiye bindikçe kendini suçlu hissetmeye başlamıştır.. seni soğutmaya çalışıyordur..
herşey olabilir hocam valla.. ilişkilerde..
sakın aldanıp da; laflara, verilen sözlere hiç bakma..
kim ölmedi ki sözlerde sevgilisi uğruna; kim evlilik hayalleri yapmadı ki sonsuz birliktelik uğruna.. ve sonrası koca bir boşluk sessizlik..
ve şimdi beklemelisin.. belki de biraz zaman lazımdır.. sessiz uzun bir zaman..
o da sen de kafanızı toparlayıp sağlıklı bir karar vermelisiniz..
ama sözüm şu ki ; gerçekten seviyorsan mücadele et.. aşk ve hayat; mücadeleyi gerektirir..
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar saolsınız allah razı olsun .. hayırlısı demekten başka bişi gelmiyor aklıma seviğim için çok sevdiğim için kestirip atamak gelmedi hiç aklıma ama işin içindeyalan oldumu ben buna gelemiyorum doğru hata bendedir belki karşımdaki insanında açık sözlü olmasını beklemek hata olabilir ben çok sordum ona başkasınımı seviyorsun be mübarek başka bi beklediğin vardı da benmi geldim araya girdim zorla hayatına girdim hangi devirde yaşıyoruz bunları çok söyledim ona ben 21 yaşındaydım ona aşık olduğumda o başkasıyla sözlüydü hiç sesimi çıkarmadım yakıştıramadeım bunu kendime daha sonra bu sözü bozdu sözü bozunca tutamadım kendimi aşkımı itiraf ettim k.validem bana benim kızım böyle şeylerden anlamaz uğraşma dedi bunu dediğinde zaten aradan 2 sene geçmişti öyleyse bende ciddi olurum istediğiniz gibi dedim aile büyüklerini aldım gitti herşey böyle başladı defalarca sordum başka bi sevdiğin varsa diye yıllarca taş olsa çatlamazmı demezmi benim sevdiğim var nafile dolaşma peşimde umut bağlama diye denmez mi işte bunu yediremiyorum kendime o 1,5 sene işin resmi kısmı ben gayri resmi kısmını katmıyorum dostlar

haklısınızdır tekrar teşekkürler hepinize vakit ayırıp okuduğunuz için saolun
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

bi zerre kadar olsa da yardımcı olabildiysek ne mutlu bize hocam..
üzme kendini; su akar yatağını bulur..
bekle bakalım.. dertleşmek istersen; eminim herkes buna hazır..
 
---> Akıl verirmisiniz dostlar?

Çabaladım Çabaladım fakat olmadı arkadaşlar inanın çok çaba verdim fakat ondan görterdiğim çabanın 3te1ni göremedim oysaki daha 10 gün önce eşya almış nikah için tarih belirlemiştik gelin görünki tüm bunlar bile ilk sayfada yazan durumların değişmesine yetmedi ve olmadı

bitti bugün

hiç istemeye istemeye

oysaki ben hep onun gönlünden geçen olsun istedim seviyordum karşılık vermek karşılık istemek çokmu zor çokmu ayıp ben zannetmiyorum ömrümün 4 yılını verdiğim insandan bunları beklemenin bir kötülük ayıp birşey olduğunu düşünmüyorum ben herşeyi yaptım ama yapmadın yar biliyorum sevmiyorsun beni ama tamam, bak şimdi senin istediğini yaptım her zaman olduğu gibi yine senin dediğin olacak yokum hayatında tamam ben ben

nasibimi aldım allah seni her daim mutlu mesut etsin
allah her istediğini versin herşey her mutluluk senin olsun

ben yıkıntılarımın arasında yaşamaya da alışırım

insan oğlu bu nelere alışmıyor söylesene bunada alışırım nasıl ki seninle nişanlı olup da vurdum duymazlığına alışmıssam bunada elbet alışırım

alışamazssam

allah büyük be

Bir itiraftır okuyan dostlara teşekkür ederim

Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst