---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... Aileden Biri Çaktırmadan Kanalı Değişir :D
EbuSs Bayan Üye 17 Ağu 2009 #61 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... Aileden Biri Çaktırmadan Kanalı Değişir
T TrCasH Kayıtlı Üye 17 Ağu 2009 #62 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... Bir şey olmamış gibi izlemeye devam ederiz...
sencar01 Kayıtlı Üye 18 Ağu 2009 #63 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... caktırmaadan degısılır bizdede....
R RaPizM^^ Bayan Üye 20 Ağu 2009 #65 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... direkt zapting hahaha
●èÿ£èm gûzèlï● Banned 20 Ağu 2009 #66 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... Bir şey olmamış gibi izlemeye devam ederiz
kader!m Bayan Üye 20 Ağu 2009 #67 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... aiLeden biri çaktırmadn deiştirir
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 20 Ağu 2009 #68 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... Büyüklerden biri: Aa ne ayıp kapatın yahu şurayı. (utanarak) Genişletmek için tıkla ... Babam benim izlediğime gülerken,annem sinir küpü oluyor,gözlerinin yönünü değiştir diyor
---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... Büyüklerden biri: Aa ne ayıp kapatın yahu şurayı. (utanarak) Genişletmek için tıkla ... Babam benim izlediğime gülerken,annem sinir küpü oluyor,gözlerinin yönünü değiştir diyor
* qöZde * Bayan Üye 20 Ağu 2009 #69 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... aiLedn ßRi çkTrmdn kanLı dei$iR xD
HighDamage Kayıtlı Üye 21 Ağu 2009 #70 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... ailemle tv ızlemem kı
DéaThanqéL Bayan Üye 21 Ağu 2009 #71 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... Aileden Biri Çaktırmadan Kanalı Değişir
karakule Bayan Üye 21 Ağu 2009 #72 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... ben orda olursam izlerken kalkar başka odaya geçerim dierleri izlemeye devam eder
---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... ben orda olursam izlerken kalkar başka odaya geçerim dierleri izlemeye devam eder
gulbesekeri Kayıtlı Üye 21 Ağu 2009 #73 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... odada tek başınıza film seyredersiniz gelmez,gelmez tamda olmıycak sahnede gelir bu büyükler )
---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... odada tek başınıza film seyredersiniz gelmez,gelmez tamda olmıycak sahnede gelir bu büyükler )
R Rockßottom Bayan Üye 21 Ağu 2009 #74 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... ben bişey olmamıs gibi izlemeye devam ederken kanalı değiştirmş oluyolar .D
---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... ben bişey olmamıs gibi izlemeye devam ederken kanalı değiştirmş oluyolar .D
ProToTyPe™ Kayıtlı Üye 22 Ağu 2009 #75 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... ben aslında biraz merak ederim ama annemler yokken
---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... ben aslında biraz merak ederim ama annemler yokken
By_XMaT Kayıtlı Üye 23 Ağu 2009 #76 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... Aileden Biri Çaktırmadan Kanalı Değişir Oda Ben Olurum...
---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... Aileden Biri Çaktırmadan Kanalı Değişir Oda Ben Olurum...
blackkont2 Kayıtlı Üye 23 Ağu 2009 #77 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... kanalı değiştiriolar sanki çocuğum
E emre26130 Kayıtlı Üye 23 Ağu 2009 #78 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... Büyüklerden biri: Aa ne ayıp kapatın yahu şurayı. (utanarak)
---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... Büyüklerden biri: Aa ne ayıp kapatın yahu şurayı. (utanarak)
kass53 Kayıtlı Üye 24 Ağu 2009 #80 ---> Ailenizle TV Seyrederken +18 Sahne Çıktığında ... çokk iyi olur hehe