---> Ailenize En Çok Söylediğiniz Yalanlar ? İyiyim
B0LdP1L0t Banned 13 Mar 2014 #42 ---> Ailenize En Çok Söylediğiniz Yalanlar ? Aileme yalan soylemem daha dogrusu yalani sevmem GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Ailenize En Çok Söylediğiniz Yalanlar ? Aileme yalan soylemem daha dogrusu yalani sevmem GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
M Moreas Bayan Üye 12 May 2014 #44 ---> Ailenize En Çok Söylediğiniz Yalanlar ? İyiyim. Bir sıkıntı yok.
M Massacre Kayıtlı Üye 20 May 2014 #45 ---> Ailenize En Çok Söylediğiniz Yalanlar ? kankalar ben arkadaşta kalıcam diyip lech poznan polonya rusya ve kıbrısa gitmem
---> Ailenize En Çok Söylediğiniz Yalanlar ? kankalar ben arkadaşta kalıcam diyip lech poznan polonya rusya ve kıbrısa gitmem
N Nuyageva Bayan Üye 28 Kas 2015 #46 ---> Ailenize En Çok Söylediğiniz Yalanlar ? Yalniz kalmak icin 'hastayim'.
LocKe GururLan Bayan Üye 28 Kas 2015 #47 ---> Ailenize En Çok Söylediğiniz Yalanlar ? Ise gidiyorum ben xD deyip vinnn
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 16 Şub 2016 #48 ---> Ailenize En Çok Söylediğiniz Yalanlar ? ''İyiyim''
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 16 Şub 2016 #50 ---> Ailenize En Çok Söylediğiniz Yalanlar ? Anne arkadaşlarla sunum hazırlayacağız p