AhuELa'S<3 dan ESİNTİLER

---> AhuELa'S<3 dan ESİNTİLER

Ablacığım bugün nasıllarsınız...Afiyettesinizdir İnşaallah. bir emriniz var mı bendenize...Hayır, korkumdan titremiyorum. Ben her zaman öyleyimdir zaten.Dünkü çalışmanızı duydum.:36::59: Tebrikler efendim.:85:

Ayh çok komiksin :D hahaha tşk ederm tebrik ettiğin için :D başarılarımın devamı gelecek inş bu kadarla kalmicak :D mafeles bugün gelmedio pislik korkudan mıdır attığım tokatın etkisi midir bilemem :D

GüNLüK DeDiKLeri Bu Oluyor Sanırım :D

yarın Cinayetleri aÇıKLIyormuş birde :))

Yhaa ne çok uğraştınız bnmle :)

Bayadır yazmıyordm.günlükçüğüm 11 gün falan kaldı YGS sınavına :( ama bn kndimi hala hazır hissetmiorm.eksiklerim var hala.bugün 9 da dersim vardı olaylı ve komik geçen derslerden snra güya test cözücektim ama olmadı tabii ki :) önce okula gttik kuşumla.bazı belge ve evrak vermemiz gerekiyordu okula.okula gidip gelirken kuşumun elinden telefon düşmedi tabii bi yandan aşkıyla bi yandan kardeşimiz gibi gördüğümüz suatla konuşuyordu.suatın sevgilisi melis var bizin arkimiz o da.onun doğum günü var bu pazar suat tutturdu birlikte hediye alalım diye.kıramadm tabi onu.nese gittik bi gümüşçüye uzuuuuuuun bi arayıştan snra kolyelerin arasından seçtik bi tane kalpli büyük taşlı gzl bi kolye.bugün sarılı giyinmiştim baya bi takım olmuştum :) yalnız sarı konversim yok :) suatta dedi ki tşk ederm yardımın için.gzl olmuş giyinmişsin de snin sarı konversin yok mu :) kırmızı konvers giymiştim de :) bn de yok dedm alcam sna dio :) hiç sanmıyorm :):

Son düzenleme:

değer verip okuduğun için bn tşk ederm :) cuma günü sınavım var o gün gelsn eminim çok olay olcak.onları anlatıcam inş :) kavga etmeyi düşünüyorm da geçen sefer dövemedm o ş...lığı.içim rahat etmedi :D

şimdiden kolay gelsin öss

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri