AhuELa'S<3 dan ESİNTİLER

AhuELa'S<3

Bayan Üye
Aslında günlük yazmayı sevmem ama duramadım içimden geldi yazayım dedm :) :)

Son düzenleme:
---> AhuELa'S<3 dan ESİNTİLER

Sevgili günlükçüğüm başıma geleni anlatsam önce inanmaz snra da gülersin.....dün günüm normal başladı her zamanki gibiydi arkadaşlarla makara,test çözme falan.akşam üzeri 6.30 ta dersaneden her zamanki saatimde dönüyordum ki eve gelmeme bi kat kala (apartamının içindeyim merdivenlerden çıkıyorm) başıma büyük bi fayans düştü :19: karşı komşumuzda tadilat vardı mutfağında.ordan kalan fayansı kapının önüne koymuşlar.biri çarpmış mı almayamı ne çalışıomuş kafama iniverdi.....açıkçası kndime yeni geldim dünü hayal meyal hatırlıorm :D tomografi çektiler.iç kanama yokmuş baktılar falan işte eve yolladılar.pufff hala çok kötüyüm.başım ağrıyor....üstelik şişti :( dün doktor bile bnmle alay etti.dua et fayans düşmüş beton falan gelmemiş dedi :91: bn de kndimle alay ediyordum.azıcık kafam vardı artk o da yok anne bnden ümidi kes ünv falan kazanamam die :D şimdilik bu kadar yatıcam yorgunum günlükçüm....ayrıca dünden beri telefon susmuyor nası haberi oldu bu milletin anlamadm :) ama ii bi yanı var bugün ve yarın staja gitmicem hahaha

GünLüğünüz hayırLı oLsun :)

Geçmi$ oLsun ..
Umarım düzeLirsiniz en kıSa zamanda..

İnanılmaz bir kaza gelmiş başınıza.Büyük geçmiş olsun.:19:

Bu arada nasıl becerdiniz Allahaşkına bu işi.hahahahahaha
Walla herkes beceremez hehe

İnanılmaz bir kaza gelmiş başınıza.Büyük geçmiş olsun.:19:

Bu arada nasıl becerdiniz Allahaşkına bu işi.hahahahahaha
Walla herkes beceremez hehe

yhaaa deme öle :D sadece yanlış yerde yanlış zamanda bulundum 1 saniyeyle az daha ölüyordm :) başım hala çok fena çok ağrıo.....ama cidden insan düşününce tuhaf gelio farkındayım apartmanda başıma fayans düştü yok böle bişi garip olaylar bölümüne yazacam bunu :D hem bn yapmadm kopmlo kurdular bna :D attılar kafama hahaha ayrıca tşk ederm umarım geçer :)

Bence nazar değimiş sana.
Bence çok sevdiğini sandığın bi arkadaşın seni kıskanıyor, sana büyü yaptırmış ..hehe

Bence nazar değimiş sana.
Bence çok sevdiğini sandığın bi arkadaşın seni kıskanıyor, sana büyü yaptırmış ..hehe

büyü falan onu bilmem de kime sölesem bunu hep aynı şeyi sölüyorlar nazar değmiş sna diolar.ama düşününce doğru mu acaba diorm ya bileğim burkulo ya kafama bişi düşüo ya arba dönüo tam çarpacak gibi oluo ki ters yön bi yolda ve bunun gibi akılma gelmeyen bi sürü şey oluo bu ara.okutturcam kndime :D

Kesin nazar var diye düşünüyordum birden vazgeçtim.
Öncelikle;
ben Nazara inanırım ve bence nazar sevdiğin bir insandan da gelebilir. Eğer güzelsen ki bence öylesin yanındaki güzelliğinden etkilenirse değer nazar.
öte yandan acaba diyorum bir beddua mı aldın :D hehe

Kesin nazar var diye düşünüyordum birden vazgeçtim.
Öncelikle;
ben Nazara inanırım ve bence nazar sevdiğin bir insandan da gelebilir. Eğer güzelsen ki bence öylesin yanındaki güzelliğinden etkilenirse değer nazar.
öte yandan acaba diyorum bir beddua mı aldın :D hehe

Tşk ederm iltifat için :) beddua alabileceğim hiç kimse yok :) gerçi kavgalı olduğumbi kız ama Rabbim onun duasını kabul etmez gibi gelio çünkü gerçekten görünüşte insan o.ayrıca haksız da.olan oldu hem iyiym de artk :)

Bence beddua yı bir kızdan değil çok üzdüğün daha doğrusu yaktığın eirttiğin bir erkekten almış olmalısın ki tutmuş...
Gibi geliyor bana. Artık ne kadar yaktınsa garibimi hehe

:106:demek ki aynaya pek bakmıyorsun, güzelliğinin farkında değilsin.
Ben söyliyim platonik bir aşkın var. Garibim yakında verem falan olacak...
Ah almışım kızım sen ah almışın :85. :85:

:106:demek ki aynaya pek bakmıyorsun, güzelliğinin farkında değilsin.
Ben söyliyim platonik bir aşkın var. Garibim yakında verem falan olacak...
Ah almışım kızım sen ah almışın :85. :85:

Nası bu kadar emin konuşuyosn bni tanımıosn :) platonik aşkım varsa gelsin açılsn :D bu devirde platoniklik mi kaldı :D ayy yazık hasta falan olmasın :D

Şimdilik düşünmüyorum. Biraz karamsarlar..
belki sana özel gönderirim. senin kendi şiirlerin varsa gönder bi bakayım olmaz mı*

Canım günlükçüğüm :) bugün o kadar çok mutluym ki :) aslında tam rahatlayadm ama nese :) dün sibeli elimden zor aldılar :) kavga ettm ohhh tokatımı attm saçını yoldm elimde kaldı hee bide tekme attm bni çekerlerkn :) bugün de ders var etüt artı olarak dersanede.o da gelir inş :) tam yolamadm bugün daha ii yolarm :) 3 kişi dün zor tutuyorlardı bni :) ama öle bi tokat atmışım ki görenler şok oldu artk korkuyorz snden diyorlar...bnmle uğraşmanın sonu budur.ayağını denk alsın bna **** demişti o lafı yedirdm ona.....bakalım bugün nolcak :) görüşürk yarın :)

Ablacığım bugün nasıllarsınız...Afiyettesinizdir İnşaallah. bir emriniz var mı bendenize...Hayır, korkumdan titremiyorum. Ben her zaman öyleyimdir zaten.Dünkü çalışmanızı duydum.:36::59: Tebrikler efendim.:85:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri