---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Seviyorum seni be
S saruhanbey Kayıtlı Üye 14 Mar 2014 #485 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. sanembeyazgul' Alıntı: gelme sakın Genişletmek için tıkla ... olur
---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. sanembeyazgul' Alıntı: gelme sakın Genişletmek için tıkla ... olur
B0LdP1L0t Banned 14 Mar 2014 #486 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Ise devam tempo. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Ise devam tempo. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Queen2 N.❤ Prenses 1 Nis 2014 #489 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Lanet olsun herşey üst üste mi gelir
Efsunkar Bayan Üye 13 Nis 2014 #490 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Kıskançlık böyle bir şey işte. Nasıl sataşacağını bilemez
M Muziklisten Banned 14 Nis 2014 #491 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Cevap vermek kadar almakta önemlidir
M Moreas Bayan Üye 15 Nis 2014 #492 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Üvey evlatlarıyım galiba ben. Yok ya böylesine şanssızlık böylesi olmaz ya yok yok.
---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Üvey evlatlarıyım galiba ben. Yok ya böylesine şanssızlık böylesi olmaz ya yok yok.
Valetta Bayan Üye 19 Nis 2014 #493 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Aaa ben çay yapıcaktım dimi ?
M Moreas Bayan Üye 12 May 2014 #496 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Beni biraz böyle hatırla Emre Aydının dediği gibi.