---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. İstanbul Deniz Deniz sevdiğim Bir çakır Mavi..
quLDeniz Bayan Üye 6 Eki 2012 #141 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. İstanbul Deniz Deniz sevdiğim Bir çakır Mavi..
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Eki 2012 #142 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Ya olursa..
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 8 Eki 2012 #148 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Olm bi kahve suyu koyun ya
Lilith Daughter of the Void Admin 9 Eki 2012 #149 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Düğünleri ne zaman olur acaba kına yaksın bir yerlerine..
Elsa Bayan Üye 9 Eki 2012 #150 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Ben söylediklerimden, siz anladıklarınızdan sorumlusunuz diye çok söylemiştim.
---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Ben söylediklerimden, siz anladıklarınızdan sorumlusunuz diye çok söylemiştim.
leylmira Bayan Üye 9 Eki 2012 #152 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. hayır burcu bu olmadı sen bunu yeniden yap ben internete takılayım (satışşşşxD)
---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. hayır burcu bu olmadı sen bunu yeniden yap ben internete takılayım (satışşşşxD)
G Gökbörü Kayıtlı Üye 9 Eki 2012 #153 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. sen sus gozlerın konuşsun xD
M Mastor Kayıtlı Üye 10 Eki 2012 #155 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Dünya döner, insan döner, Bir de bakmışsın herkes aynı yere döner.
---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Dünya döner, insan döner, Bir de bakmışsın herkes aynı yere döner.
Deniz kızı Bayan Üye 14 Eki 2012 #158 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Ama mustafa öyle diyorsa, öyledir.
Elsa Bayan Üye 14 Eki 2012 #159 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Bensiz mutlu olanların yanımda işi ne?