---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. merve bırak onu yerıne dovecem sımdı senıı dedım
G Gökbörü Kayıtlı Üye 6 Eyl 2012 #61 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. merve bırak onu yerıne dovecem sımdı senıı dedım
Wu-Tang Kayıtlı Üye 6 Eyl 2012 #65 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Ahaha,amma güldüm ama telefonda ya.
Wu-Tang Kayıtlı Üye 6 Eyl 2012 #68 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Bu buruşuk bezelyenin annesi ya da babası da buruşuk ve bu da çok önemli bir bilgi senin için.
---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Bu buruşuk bezelyenin annesi ya da babası da buruşuk ve bu da çok önemli bir bilgi senin için.
J Jophiel Bayan Üye 6 Eyl 2012 #69 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Ne diye yazıyorsa bana,sinir oluyorum ya.
H ' hazel Bayan Üye 6 Eyl 2012 #70 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Bişey demek için gelmedin mi.
G Gülümse. Bayan Üye 12 Eyl 2012 #77 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. 'Hayatım olmuş işler güçler.'
LiFe Kayıtlı Üye 12 Eyl 2012 #78 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Yarın izinliyim bukadar basit Kapat telefonu
Wu-Tang Kayıtlı Üye 12 Eyl 2012 #79 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. 90'lar yapıyoruz işte ne güzel.