---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Sabırla susmak yalnızlığın en güzel silahıdır.
K KızıLAteş Banned 26 Ara 2012 #321 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Sabırla susmak yalnızlığın en güzel silahıdır.
K KızıLAteş Banned 26 Ara 2012 #323 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Aşk ; Nefsine Hakim Olan Yiğitlerin İşidir Hz. Mevlana
K KızıLAteş Banned 26 Ara 2012 #326 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. - ama gözleri görsen nasıl güzeldi.. - hangi renkti? - bilmem, böyle bir bardak demli çay gibiydi.
---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. - ama gözleri görsen nasıl güzeldi.. - hangi renkti? - bilmem, böyle bir bardak demli çay gibiydi.
K KızıLAteş Banned 26 Ara 2012 #329 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Anladım ki insanlarla fazla muhabbet etmeyeceksin forumda. Ya haddini aşar yada kendini bir halt sanar.
---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Anladım ki insanlarla fazla muhabbet etmeyeceksin forumda. Ya haddini aşar yada kendini bir halt sanar.
K KızıLAteş Banned 26 Ara 2012 #333 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Hiç buluşmadığımız bir yerde hiç bilmediğin bir saatte seni bekliyorum.
---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Hiç buluşmadığımız bir yerde hiç bilmediğin bir saatte seni bekliyorum.
G gizliozne Bayan Üye 27 Ara 2012 #334 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. ne istediğini bilmiyor ki
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 28 Ara 2012 #335 ---> Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle.. Aldırma bu da geçer, uyu hadi yarın Antep'te buluşuruz.