Ağaç Yaş İken Eğilir !!

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
ERZURUM Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şubesi ekipleri, okul önlerinde görev alarak, karnesinde zayıf not olduğu için evlerine gitmekten çekinen öğrencileri evine götürüp, velileri de şiddet uygulamamaları konusunda uyardı.

Karnesinde tek zayıfı olduğu için eve gitmekten korkan Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Emre Topçu’ya, Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler destek oldu. Polisler, eve gitmekten çekinen öğrenciyi, araçla ailesinin yanına götürdü. Komiser Yardımcısı Lale Cemalettin Karahipleroğlu, Emre Topçu’nun ailesini, “Karnesinde zayıf olduğu için çocuğa lütfen kızmayın ve dövmeyin. Yoksa bu psikoloji ile çocuk akla gelmeyecek kötü şeyler yapabilir. Emre bize söz verdi. Kırık notunu düzeltecek” diye uyardı.

Karahipleroğlu’nun sözleri üzerine oğlunun başını okşayarak eve alan Ayşe Topçu, “Karnesinde bir zayıf olduğunu duyunca çok kızdım. Ama siz geldiğiniz için tüm sinirim geçti. Teşekkür ediyorum. Aslında bir zayıf not çok da kötü değil” diye konuştu.
6 yıl önce başlatılan uygulamayla her karne döneminde, zayıfı olan çocukları evlerine götürdüklerini belirten Lale Cemalettin Karahipleroğlu, “Ekiplerimiz, karne verildiği gün okul önlerinde görev yapıyor. Öğrencilerden zayıfı olan ve evine gitmekte çekinenleri hemen farkediyoruz. Onlara destek vererek evlerine götürüp teslim ediyoruz. Ne olursa olsun hiçbir çocuk dövülmemeli. Uzun süredir devam eden bu uygulama sayesinde karne sonrası hiçbir kötü durum yaşanmadı” dedi.
Polis eşliğinde evine giden Emre Topçu ise “Polis abla ve ağabeyler benimle gelmese annem fena halde döverdi. Ama şimdi yumuşadı. Artık korkmuyorum. Polislere ve anneme karnemde bundan sonra zayıf getirmeyeceğime söz verdim” diye konuştu.

karnesinde-zayif-olan-ogrenci-polisle-eve-gitti-700736.Jpeg

fft10_mf700748.Jpeg

Formaya Dikkat xDxD

---> Ağaç Yaş İken Eğilir !!

Aferin abicim

İşimiz Yok Kalemle Mevzumuz Meşaleyle , Transkripte Bile Yazacak Fenerbahçe

her aileyede polisler gelmezki cnm ama cocukda fena tip var :D

piskopat fanatik olucak gibi hahaha

Öyle Deme Abisi.

Okusun,Radyoyu Yeniden İcat Etsinki;

Siz Abileride Onun Yaptığı Radyodan Maç Skorlarını Doğru Öğrenebilip Yanlıs Anonslara İnanmayasınız.xD

Bu nasıl bi cümledir

İcat edilen birşey tekrar nasıl icat edilebilir sorarım xD

Bu çocuk okumaz zaten tipinden anladım

Amigo olarak görürüz bunu ilerde

Bu nasıl bi cümledir

İcat edilen birşey tekrar nasıl icat edilebilir sorarım xD

Bu çocuk okumaz zaten tipinden anladım

Amigo olarak görürüz bunu ilerde
Oradaki İroniyi Görememek İçin Kör Ebe Oynuyor Olman Lazım.xD

Doğru Diyorsun Okumaz.Tuvaletçi Sefa Yanına Alsın Bunu.Beraber Hem Tribüncülük Yapar Hemde Hela Temizlerler.xD

Oradaki İroniyi Görememek İçin Kör Ebe Oynuyor Olman Lazım.xD

Doğru Diyorsun Okumaz.Tuvaletçi Sefa Yanına Alsın Bunu.Beraber Hem Tribüncülük Yapar Hemde Hela Temizlerler.xD

İroniyi gördüm fakat mantıktır bi espriyi güzel yapan xD

Alen abiside katılsın aralarına

Ondan iyi tuvalet denetleme şefi olur

Tribün'den daha iyi yönetir orayı xD

bu rambo olur fenerbahçenin simgesi olan rambo haraç bile keser bu tiple büyüyünce

İroniyi gördüm fakat mantıktır bi espriyi güzel yapan xD

Alen abiside katılsın aralarına

Ondan iyi tuvalet denetleme şefi olur

Tribün'den daha iyi yönetir orayı xD

Haha.Tamam Paşam Dediğin Gibi Olsun Senimi Kırıcam.xD

o kim ya tribündeki tuvaletlerin temizlikcisimi hahaha bak o olur işte hem beleşten maç izler :D

GFbuqaya Sorunuz O Daha Detaylı Bilgi Verecektir.xD

nie o ordamı çalışıyo :D:D

Evet

Seni bi gün iş yerime beklerim

Yemek ısmarlarım sana

Yemekleri çok fenadır kaçırma derim. Hafif yanık oluyor ama fırında fazla kaldıgı için

Böyle kahverengi gibi fln

İnş yersin xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri