ADSL hızını %20 arttırın

$owaLyé

Kayıtlı Üye
ADSL Hızını %20 Arttırın... Kesin Sonuç

Normalde adsl hızımız %80 le çalışır, Windows bu bağlantının %20'sini varsayılan kendi işlemleri için ayırır ve bunu %100 yapma yolunu anlatıyorum. Eveet adsl hızını %20 arttıran bi olaya tanık olmak isterseniz şu adımları izleyin ve görün.Ama windows xp professional kullanıcılarına.
Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam a basın olay bukadar.

Not: Sisteme Hiç Bir Zararı Yoktur!

çalıştırın içerisinde böyle bir uzantı yok...yani "gpedit.msc " buna girilmiyor bilginize.

ben Yaptım Ama oLdu rapor :S

windows xp professional kullanıcılarına.. Diyo Acaba BunuNla Alakası Varmı? sende Olmamasının

imkansızlara oynamıyalım :=) orda hızınız %20 artmıs olrak yazıyo ama öyle bişey yok hızınız yine aynı fakat sayılarla oynama var :)

OLUYOR ARKADAŞLAR BIRAKIN BU İŞLERİ ;)
windows normalde internet hıxının %20 hızı kullanır bu ,işlen o &20 yi size kazandırır;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri