Admin OzKaN 2oo7-2008 PozLar

dostum su en sonki resim 10 numara!
ama su crazyle olan resimlerin pek fena cikmis...orda resmi bozan bise var sanki....acaba bu crazyden mi kaynaklaniyo :p yoksa hepsi guzel dicem de yok yok sen crazyle bida yanyana gelme :p:D:D:D:D

dostum su en sonki resim 10 numara!
ama su crazyle olan resimlerin pek fena cikmis...orda resmi bozan bise var sanki....acaba bu crazyden mi kaynaklaniyo :p yoksa hepsi guzel dicem de yok yok sen crazyle bida yanyana gelme :p:D:D:D:D

nasıl yanı crazymı cok guzel ben kotu cıkmısım yoksa crazy yuzunden benmı kotucıkmısım aydınlatırsan sevınırım :74:

ya sende az degilsin ozkan illa diyosunki acik acik yaz herkes gorsun 1 kere yetmez 2 kere yaz diyosun yani

bak kuzum diyorumki resimler kotu cikmis tek cekinsen daha iyi olur
ya ne bileyim simdi olmusmu sence o resim hih ???
elini vicdanina koyda soyle!
yanindaki mavili yuzunden kameraya bakamamissin bile :(

o mavili simdi morartcak beni ama neyse :D:D:D:D
anladinmi cocuum anla artik basim belaya gircek bak 3.su yok bununla yetin :p

muahahah :D sagol canım mavılıyle aranızda bısıler yasanmıs bellı :D

sen ızmırlısın herhalde. ..
yada cf den ..

nesye tesekkurler ıltıfatlar ıcın ne ısmarlıyım sana . :D

ayh uyuyamam benbugun cok guzel doz duydum

neyse yorum yapmıcam o laf soktugun kısıle zamanında yasadıklarını unutma derım sadece sana derın hanım;) baskada soze gerek yok anlayan anladı:)bu arada ozkan cesme resımlerını cekende benım kahretsın cok guzel yakalamısım pozu:D

he ya ne manyakliklar yaptik senle :D
en masumu mugeyle fuara gidip anne baba gibi davranmakti :D:D:D:D:D
o gun kendimi evli 1 cocuklu kadin gibi hissettim :D
pet sise kutu kola :D:D:D:D
neyse kacim buralar dar geldi bana :D

hadi yat olum ya post kasmak gibi olmasin da yani baslicam bbayramlik azimi acmaya ha :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri