---> Admin Olmanın En Kolay Yolu Sen getirdin bikere Tamam ben getirdim :3cy26:
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 2 Eki 2015 #41 ---> Admin Olmanın En Kolay Yolu Anisette' Alıntı: Sen getirdin bikere Genişletmek için tıkla ... Tamam ben getirdim :3cy26:
---> Admin Olmanın En Kolay Yolu Anisette' Alıntı: Sen getirdin bikere Genişletmek için tıkla ... Tamam ben getirdim :3cy26:
ashli Bayan Üye 3 Eki 2015 #43 ---> Admin Olmanın En Kolay Yolu hahaha aç karnına forumda çalışılmaz xD
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 3 Eki 2015 #44 ---> Admin Olmanın En Kolay Yolu Nuyageva' Alıntı: Kavga etmeyin ayirmam .) Genişletmek için tıkla ... ne kavgası ya kavga ne arar forumda :aa8: ashli' Alıntı: hahaha aç karnına forumda çalışılmaz xD Genişletmek için tıkla ... :aa8:
---> Admin Olmanın En Kolay Yolu Nuyageva' Alıntı: Kavga etmeyin ayirmam .) Genişletmek için tıkla ... ne kavgası ya kavga ne arar forumda :aa8: ashli' Alıntı: hahaha aç karnına forumda çalışılmaz xD Genişletmek için tıkla ... :aa8:
Heulwen Kayıtlı Üye 3 Ocak 2016 #46 ---> Admin Olmanın En Kolay Yolu Ben ilk 2'ye giremeden şey oldum be ya, adminheyk.exe onlayn.