Admin Hack .Kolay anlatım yapm dedim....

Threa[T] *

Kayıtlı Üye
Adım Adım Hackerlık...
mrb arkadaslar

bazılarınız merak ediyordur şimdi baştan sonra hackerlığı nasıl burada sadece bir başlıkta anlatılacak diye.. okuyun anlayacaksınız

bu mesajın yazılma amacı son zamanlarda aşırı artan özelden gelen arkadaşlar şu siteyi nasıl hacklerim bu siteyi hacklemek için hangi yolları izlemem gerekir şeklinde.. işte cevabı..

Hacklemek..

Site Free (ücretsiz) ise :
eğer site freeserverstan veya brinkster lycos gibi yerlerden ise bu siteleri hacklemenin tek yolu vardır! başka bir yol yoktur.. aramayın boş yere.. adamın mailini hackleyeceksiniz.. email adresi ne diye sorarsanız eğer freeservers.com dan alınmış bir site ise
http://siteadi.8m.com/cgi-bin/emailme
şeklinde hedefteki şahsın mail adresini bulur hacklersiniz.. eğer brinkster den falan sa yapacağınız tek şey sayfanın içinde adamın mailini arayacaksınız..

Site direk domain ise (Örn: www.zehirhacker.com):
böyle bir durumda iki seçeneğiniz var.. ya domaini hacklemek, yada hostu.. domain dediğimiz nedir host dediğimiz nedir? diye soracak arkadaşların çok olduğunu biliyorum ben.. domain o isimdir! ahmet.com mehmet.net gibi adresleri kiralarız bunlara domain denir.. host nedir peki? host sitenizi yayınladığınız dosyalarınızı koyduğunuz domainin yönlendiği server.. yani domain domain dediğimiz sadece isim, host ise dosyalarımızı koyduğumuz 24 saat internetbağlantısı olan güçlü özelliklere sahip makinelerdir daha basit anlatılamaz arkadaşlar geciyorum burayı )
1-Domain Hacklemek: önce siteye whois çekersiniz.. google.com da whois diye aratırsanız binlerce whois sitesi çıkar karşınıza.. whois bilgileri arasında o domainin register edildiği yani kayıt edildiği mail adresini görürsünüz.. eğer o mail adresini hackleyebilirseniz domaini alabilirsiniz..
2-Host Hacklemek: gene siteye whois çekiyorsunuz.. "Name Server" bilgileri göreceksiniz..
Name Server: NS1.INTERNETSAHIBI.NET
NS2.INTERNETSAHIBI.NET

burada hosting görevini gören serverın internetsahibine ait olduğunu görüyoruz.. bu ne demek? hosting şirketinden bir host alırsanız parayla yada deneme hostu zehirlişeker ile serverda gezersiniz.. açık bulur siteyi alırsınız aşağı.. nasıl açık bulacağınız konusunu zannediyorum daha önce anlatmıştım dökümanımda.. eğer araştırırsanız daha fazlasınıda bulabilirsiniz..

Sayfayı kod açığından hacklemek:
sayfanın ne ile yapıldığına bakarsınız.. eğer asp ise işiniz daha kolay bununda nasıl yapıldığını önceki dökümanlarımda ayrıntılı bir şekilde anlattım.. geliştirebilirsiniz

Email hacklemek:
email hacklemenin kaç yolu var arkadaşlar? benim bildiğim 3 yolu var.. fake, gizlisoru, mdb dosyaları (databaseler)... fake zannediyorum artık herkes biliyor.. gizli sorusunu kişi ile irtibata gecip çaktırmadan muhabbet arasında sorabilirsiniz (hiç denemedim belki işe yarar).. databaselere gelince siz siz olun sakın mail şifrenizi herhangi bir siteye üye olurken kullanmayın.. çünkü o siteyi hackleyen hackerlar database lerdeki şifreleri maillerde deniyorlar.. bu ne demek? senin mailine şifreyi yazıp girip içinde dolaşması yani hacklemesi demek..

Scanner Programları:
belli başlı scanner programları vardır güvenlik amaçlı yazılmıştır ama hackerlar bunları kullanırlar.. languard, retina, n-stealth gibi programlar var.. bu programlar ne yaparlar? verdiğiniz siteyi yada ip adresini tararlar.. belli başlı cgi açıklarını tararlar.. aynı zamanda serverdaki açıklara göre "serverdaki kullanıcıların" listesini verebilir.. bu ne demek? mesela 300 kullanıcı var serverda.. her site için bir kullanıcı açılmış.. birçoğu bu şekilde çalışıyor.. ne yapabilirsiniz? hazır yapılmış değişik brutus programları var.. mesela 300 siteden birinde olabilir dediğiniz bir password ü bütün sitelerde denersiniz.. mesela 12345 şifre olarak kullanabilir adam.. bütün sitelerde denersiniz.. muhakkak tutuyor )

Trojan ile hack:
şimdi arkadaşlar eskidir bu trojan olayı herkes duymuştur.. nedir bu trojan? ufak bir progr*yasak kelime*.. uzaktan yönetilebilen bir progr*yasak kelime* bilgisayarınız da özel bir port açar ve o porttan gelecek emirleri bekler.. hacker vatandaş sizin bilgisayarınızdaki şifreleri istediğinde pc ye bulaşmış olan trojan işe başlar ve şifreleri bulur.. sonra yine aynı yolla istek sahibine gönderir.. bu şekilde adamın icq,ftp (yani web sitesi), email gibi hackingler yapabilir trojanın bulaştığı bilgisayara zarar verebilirsiniz.. ama siz siz olun sakın bundan zevk almayın.. zarar vermek zevk alınacak bişey değildir.. bu arada trojan dökümanı bu hafta içinde Allah'ın izni ile yazılacak..

evet arkadaşlar.. şimdi bu dökümanda o kadar güzel örnekler verebilirdimki sayenizde veremiyorum.. ben size her başlık için örnek göstermeye kalksam dökümanı okuyan 2. kişi verdiğim örnekteki sitelerin hacklenmiş olduğunu göreceğinden eminim.. umarım bundan sonra şunu nasıl hacklerim buna neler yapabilirim gibi sorularla oyalanıp durmazsınız.. ayrıca bundan fazlasını bana sormayın benimde tüm bilgim bu arada birkaç bişey daha var tabi ama daha ileri seviye onlar.. yani siz bunlarda bir kademeye gelin onları ben seve seve paylaşırım sizlerle..

inşallah işinize yarar arkadaşlar kolay gelsin...
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst