polis kadın mı ne ole bişi çizdi.
TaTii_CaDii Bayan Üye 24 Ara 2008 #26 hahaha ayakkabi cikti ama ayakkabi araba oluyor uzerinde turkiye bayragi
bitli_pire Kayıtlı Üye 4 Mar 2009 #28 ---> Adınızı yazın resminizi çizsin ugur yazdım kız resmı cızdı verdı be yav )
mermaid Bayan Üye 7 Mar 2009 #30 ---> Adınızı yazın resminizi çizsin sosisli sandiwic yanındada kola çizda hahaha
SepTemBer Bayan Üye 22 Mar 2009 #32 ---> Adınızı yazın resminizi çizsin yaratık gibi bişe çizdi anlamadım
R RaPizM^^ Bayan Üye 22 Mar 2009 #33 ---> Adınızı yazın resminizi çizsin kale surlar var.. orası kale değil sarayda olabilir.. garip bişe hihihi
---> Adınızı yazın resminizi çizsin kale surlar var.. orası kale değil sarayda olabilir.. garip bişe hihihi
Quaresma Kayıtlı Üye 22 Mar 2009 #34 ---> Adınızı yazın resminizi çizsin Ters takla atan bir insan Alla Alla
ashli Bayan Üye 22 Eki 2009 #38 ---> Adınızı yazın resminizi çizsin Uzun burunlu kabarık saçlı çirkin bir adam çizdi
sahara Bayan Üye 24 Eki 2009 #39 ---> Adınızı yazın resminizi çizsin çirkin bir adam çizdi. ya ben hiç adama benziyormuyum