buyukannem
MiRacLe* Bayan Üye 23 Ağu 2008 #102 adım Kayra dedem koymuş nasıl hükmettiyse anlamı sevdiğin birinden gelen iyilikmiş.
raşa Bayan Üye 24 Ağu 2008 #104 adım merve fecra mervenn ne anlama geldiini çözemedm ama ne olduunu biliorm fecra farsçada mi ne yeni doğan güneş demekmişş
adım merve fecra mervenn ne anlama geldiini çözemedm ama ne olduunu biliorm fecra farsçada mi ne yeni doğan güneş demekmişş
ﻉ ﻉ€s¢aηtŁчч Bayan Üye 24 Ağu 2008 #107 SEÇİL..DEDECİİM KOYMUŞ.SEÇİLEN,BEĞENİLEN ÜSTÜN OLAN DEMEKMİŞ =)
Nymph Bayan Üye 26 Ağu 2008 #109 Şimdik oLay şöyLe geLişti çok gariptir ama babam rüyasında duymuş ismimi. YaşLı bir amca demiş çocuğunun ismini nesLihan koy diye. HaLa garibime gider
Şimdik oLay şöyLe geLişti çok gariptir ama babam rüyasında duymuş ismimi. YaşLı bir amca demiş çocuğunun ismini nesLihan koy diye. HaLa garibime gider
inci_himes Bayan Üye 31 Ağu 2008 #111 adım inci .. annem koymuş anlamı:istiridyede yetişmiş değerli madde
kskdlr Bayan Üye 31 Ağu 2008 #112 diLara ~ Ablam ve abimm koymuş 2sinin adının birleşimi dilber~ali diLara anlamı : GönüL alıcı gönül yakıcı sevgili
diLara ~ Ablam ve abimm koymuş 2sinin adının birleşimi dilber~ali diLara anlamı : GönüL alıcı gönül yakıcı sevgili
balkes999 Kayıtlı Üye 6 Eyl 2008 #115 Levent Osmanlida deniz erlerine verilen isimmis. Boylu poslu yakisikli demektir ayni zamanda annanem koymus haha
Levent Osmanlida deniz erlerine verilen isimmis. Boylu poslu yakisikli demektir ayni zamanda annanem koymus haha
»¦ Göкѕєℓ ¦« Banned 6 Eyl 2008 #116 İsmimi Koyanı Tutarsam Bende Bi İsim Koycamda Boşver Bilmiom Kim Koymuş
mert-ejohn Banned 7 Eyl 2008 #120 mert can. mert'i annem istemiş can'ı babam gerilim yaşanmasın ikiside olsun.