---> Adının Ne Olmasını İsterdin ?? adamdan memnunum
Hira Bayan Üye 5 Haz 2009 #46 ---> Adının Ne Olmasını İsterdin ?? hmm bilemiyorum,, simay güzel isim hira da öyle farsça isimlere düşkünlüğüm var dilara, ahter, ezna gibi...
---> Adının Ne Olmasını İsterdin ?? hmm bilemiyorum,, simay güzel isim hira da öyle farsça isimlere düşkünlüğüm var dilara, ahter, ezna gibi...
kanat$z_melek Bayan Üye 10 Haz 2009 #50 ---> Adının Ne Olmasını İsterdin ?? Gaye güzel ama küçüklüğümden beri : başak ve eylül'ü istiyodum Eylül doğumluyum - Başak burcuyum,ondan kaynaklanıyo herhalde
---> Adının Ne Olmasını İsterdin ?? Gaye güzel ama küçüklüğümden beri : başak ve eylül'ü istiyodum Eylül doğumluyum - Başak burcuyum,ondan kaynaklanıyo herhalde
kanat$z_melek Bayan Üye 10 Haz 2009 #51 ---> Adının Ne Olmasını İsterdin ?? Gaye güzel ama küçüklüğümden beri : başak ve eylül'ü istiyodum Eylül doğumluyum - Başak burcuyum,ondan kaynaklanıyo herhalde
---> Adının Ne Olmasını İsterdin ?? Gaye güzel ama küçüklüğümden beri : başak ve eylül'ü istiyodum Eylül doğumluyum - Başak burcuyum,ondan kaynaklanıyo herhalde
earthqeke Kayıtlı Üye 10 Haz 2009 #52 ---> Adının Ne Olmasını İsterdin ?? adım ali batuhan memnunum ama alisi bozuyor
kanat$z_melek Bayan Üye 10 Haz 2009 #53 ---> Adının Ne Olmasını İsterdin ?? Gaye iyi ama Başak veya Eylül de olabilirdi
kanat$z_melek Bayan Üye 10 Haz 2009 #55 ---> Adının Ne Olmasını İsterdin ?? Başak veya Eylül de olabilir
mavi_rüzqar Bayan Üye 10 Haz 2009 #59 ---> Adının Ne Olmasını İsterdin ?? merve ii ama rüzqar da olabilirdi biraz erkek ismi ama oLsun