Adım Meslek Liseli!

nones

Bayan Üye
Meslek lisesine gittigim güne gidecegim güne hergün üzülüyorum, nefret kusuyoum.
Çünkü meslek lisesinde okumak hayatını karartmaktan başka birşey oluşturmuyor.
Haftanın 45 saati okuldasın hiç bir işe yaramıyor.
Hele son sınıfa geldiğinde çekilmez dert haline geliyor.
Arkadaşların 30 saat ders görüp öglen olunca ders bitiyor, ama senin akşama kadar dersin oluyor
Hergün işkencee gibi
Meslek liseye gidince başkaların gözlerinde alaycı bakışlarına sahip oluyorsun.
Neden "aptallar gider" oraya
İstanbul barosu sayesinde 6 soru daha fazla çözcezki başkalarına yetişelim
Şimdi o pislikler bir ay önce sessizce danıştaya tekrar başvurmuşlar
Yakın zamanda karar çıkar 50 puanlık puan farkı tekrar gelir.
Hayallerim tekrar paramparça ettiler
Bunlarda bir VATAN HAİNİ gençlerin gelecegini yerle bir eden
her göz yaşımda yerle bir olurlar inşallah
Canımı gene yakanlar hiç bir zaman yüzleri gülmesin!

---> Adım Meslek Liseli!

Ben Meslek Lisesine Gitmediğime Pişmanım xD

Demekki Giden Bin Pişman Gitmeyen Bir :)

Bizimde Adımız Düz Liseliydi .xD

---> Adım Meslek Liseli!

bende mesleğe gitmediğime pişmanım
bizimde adımız Anadolu lisesi SÖZDE :)

---> Adım Meslek Liseli!

aynen :D

Betül emin ol düz liselilerin işi sizinkinden daha zor.en azından siz sınavı kazanamazsanız elinizde bi mesleğiniz oluyor ve 2 yıllık okuyabiliyosunuz.ama biz kazanamazsak boştayız :M

evet beki haftada 30 saat ders işliyoruz ama bizim derslerimiz de çok ağır matematiği geometrisi coğrafyası biyolojisi falan filan :M şimdiki aklım olsaydı hiç düşünmeden kız meslek çocuk gelişimine gider bi güzel de anaokulu öğretmeni olurdum ).

---> Adım Meslek Liseli!

aynen :D

Betül emin ol düz liselilerin işi sizinkinden daha zor.en azından siz sınavı kazanamazsanız elinizde bi mesleğiniz oluyor ve 2 yıllık okuyabiliyosunuz.ama biz kazanamazsak boştayız :M

evet beki haftada 30 saat ders işliyoruz ama bizim derslerimiz de çok ağır matematiği geometrisi coğrafyası biyolojisi falan filan :M şimdiki aklım olsaydı hiç düşünmeden kız meslek çocuk gelişimine gider bi güzel de anaokulu öğretmeni olurdum ).

Benim hayallerimde 2 yıllk yok canım
Kimse pc mühendisi dururken odtüden pc bölümün mezun almazlar.
Teknik lise oldugumuz için aynısı görüyoruz bütün konuların
sayısal artı 20 saat pc dersimiz var :)
Benim hayallerimi engel olmaktan birşey yapmıyor.

---> Adım Meslek Liseli!

herşeyin içine girdiginde gerçegi anlarsın
pişman olma canım :)

---> Adım Meslek Liseli!

yoo ben hiç pişman değilim evet haftada 45 saat görüyoruz artık leşimiz çıkıyo hafta sonuna kadar meslek dersleriymiş,uygulamalarmış,kültür dersleriymiş çok fazla var.sabah 7de evden çıkıyorum akşam 6da evdeyim günümüz okulda geçiyor ama sağlık meslek olarak kendimi şanslı görüyorum eğer üniversite okumayacaksam hele çok daha iyi liseden sonra mesleğim elimde.

Son düzenleme:
---> Adım Meslek Liseli!

şahsen ben bir yöndende meslek lisesini iyi buluyorum..
bende meslek lisesine gittim..
bir cok arkadasımada meslek e gelin dedim düz liseye gittiler.ben liseyi bitirdiğimde elimde mesleğim varken..onların elinde hiçbir mesleği yoktu..birde üniv kazanamadıgını düşün..elinde hiç meslek yok..bizim zamanımızzda birde meslek lisesine 2 yıllık geçişte vardı ozaman tembelde olsa üniw e gidebiliyordun.ama düz lise gidenler bide tembelse üniiw e bile hak kazanamadılar.
o yüzden iyi yönleride var kötü yönleride :D

---> Adım Meslek Liseli!

HakLısın Kardeşim ..

MesLek LiseLeri öyLe Bir Yere geLdiki Artık MesLek Lisesi Diyince herkeste Ayrı Bir Tepki oLuşuyor .. AptaLLarın TopLuLuğu diyede duymuştum :)

Bu Derece DüşürenLere Soruyorum Önümüzü KapatanLarada Tabiki ..

" Bu üLkenin Sadece Doktora mı İhtiyacı var ? Yada Mühendise ? "

ALt eLemanLar , TeknikerLer oLmadan Kimse Kusura Bakmasında Hiç bi haLt oLmaz ..

Amerika Japonya Almanya Gibi DÜnya Devi üLkeLerde MesLek Lisesine Tercih Oranı %
65 Ne o onLar GerizekaLı mı ?

Hayır .

Sadece onLarın Eğitim Sistemi FarkLı ..

onLarda Önü Kapamak DeğiL OnLara iş aLanı Sunmak Var ..

Hoş bu üLkede Milletvekillerinin yiğenleri çocukları orda burda porche yada ferrari ile gezmesi gerekırken bu tür calısmalara gerek yok ;)

Baro'da HerŞeye Burnunu SOkuyor Sonrada DARBE , DARBEYE HAYIR Dıye cıkıp böğürüyorlar ..

Bu üLkede Herkes İşini Yapsa bunLarın Hiç biri oLmazdı ..

Ben Haritacıyım ..

Şuanda Ankara Gaziye İstesem Tapu & Kadastro Yüksek okuLuna gidebiliyorum diye biLiyordum oysa Direk geçiş oLdugu haLde yokmus :M Neden biLiyomuSunuz ?

Ben Harita bölümüne İnşaat teknolojısınden gecmısım ve devlet artık almıyormus ordan gecenleri ..

Eeee Hem Bana Türkçe Matematik Fizik Kimya Göstermiyeceksin Hemde eLimden MesLeğimi aLacaksın geLeceğimi karartacaksın ..

Çok Saça Sistemimiz var Çok ..

Teşekkürler ßetüL Konu İçin

---> Adım Meslek Liseli!

şahsen ben bir yöndende meslek lisesini iyi buluyorum..
bende meslek lisesine gittim..
bir cok arkadasımada meslek e gelin dedim düz liseye gittiler.ben liseyi bitirdiğimde elimde mesleğim varken..onların elinde hiçbir mesleği yoktu..birde üniv kazanamadıgını düşün..elinde hiç meslek yok..bizim zamanımızzda birde meslek lisesine 2 yıllık geçişte vardı ozaman tembelde olsa üniw e gidebiliyordun.ama düz lise gidenler bide tembelse üniiw e bile hak kazanamadılar.
o yüzden iyi yönleride var kötü yönleride :D

aynen ben de bunu demek istedim :M

of off hakikaten çok saçma bi eğitim sistemimiz var.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

---> Adım Meslek Liseli!

aynen canım..
anadolu lisesiymiş boş hepsi.
yine en avantajlı meslek liseleri

---> Adım Meslek Liseli!

Seni çok iyi anlıyorum..

Bende ilk sene meslekteydim ve 2.sene düz Liseye geçtim.

İyiki geçmişim diyorum..

Büyük hedeflerin varsa Meslek Lisesi kısıtLıyor bence.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri