Adet Sancılarınızı Unutacaksınız!

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
adetsancisiforumdas1.jpg

Kadınların en büyük sıkıntılarından biri de regl döneminde yaşadıkları sancılardır. Pek çok kadını çileden çıkaran ve hasta gibi günlerce yatmasına neden olan bu sancıları bitkisel çözümlerle engellemek mümkün. İşte adet sancısına iyi gelen Mucize bitkiler:

bitkiler.jpg

adet dönemindeki spam tarzı kasık ağrılarına rahatlatıcı etkileriyle bilinen civanperçemi, mayıspapatyası ve gül tomurcuğu bitkileri iyi gelecektir. Bu bitkiler Rahimdeki spazmın hafifletilmesinin yanı sıra hafif yatıştırıcı özelliği ile adet döneminde kadınlarda ortaya çıkan gerginliğin azaltılmasına yardımcı olacak, kişinin rahatlamasını sağlayacaktır.

adet kanamasını azaltmak ve kontrol altında tutmak amacıyla ise çobançantası yararlı olur.

Bu bitkileri aktarlardan alıp onun önerisi doğrultusunda hazırlayabilir yada marketlerde hazır satılan karışımları tercih edebilirsiniz. Ağrısız günler dileğiyle....

---> Adet Sancılarınızı Unutacaksınız!

teşekkürler :) ben de bi stede okudm geçen, doğum kontrol hapları adet sancısını azaltıyrmuş. Güvenilir bi kaynağa benziyor, denemeyi düşnyrm :/

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekkürler :) ben de bi stede okudm geçen, doğum kontrol hapları adet sancısını azaltıyrmuş. Güvenilir bi kaynağa benziyor, denemeyi düşnyrm :/

sen de hep seyi söylüyosun reklam yapma!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:

ayy ne reklamı ya ne kadar gerginsin, link vermedim reklam yapmdm, öğrendiğm birşeyi paylaştm..... insanlra güvenilir kaynak vermk suçmu!

pekala öle olsun, amacım reklam değldi ama.... daha çok dikkat ederm

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri