Adamın karınında yılan var!!!

bence o şöyle olmuştur uyurken boğazından girmiştir bizim buralarda olmuştu bi kadın uyurken boğazından girmiş...

lan koca yılan sonuna kadar girmiş adam başında farketmese sonuna kadar da mı fark etmemiş girerken yılan artık nerden girdiyse

arkadaşlar Bu Olayin Aynisi Ben Ilkokula Gidiyorum Zar Zor Aklim Ageliyor Bizim Köylü Bir Adamin Başina Gelmişti Adam Tarlada Uyurken Rüyasinda Ağzindan Içeri Yilanin Ggirdiğini Görüyor Ve Sonrasin Bir Hişimla Uyaniyor Tam O Esnada Yilanda Bunun Ağzina Girermiş Meğer En Son Kuyruğunu Görüyor Ağzina Içeri Girdiğini Sonrasinda Hastaneye Götürüyolar Yilani Karninda Lödürüp Ameliyatla Aliyolarr Ondan Sonra Hep Korkmuşumdur Açik Alanlarda Yatmaktan
Sayygilar

arkadaşlar Bu Olayin Aynisi Ben Ilkokula Gidiyorum Zar Zor Aklim Ageliyor Bizim Köylü Bir Adamin Başina Gelmişti Adam Tarlada Uyurken Rüyasinda Ağzindan Içeri Yilanin Ggirdiğini Görüyor Ve Sonrasin Bir Hişimla Uyaniyor Tam O Esnada Yilanda Bunun Ağzina Girermiş Meğer En Son Kuyruğunu Görüyor Ağzina Içeri Girdiğini Sonrasinda Hastaneye Götürüyolar Yilani Karninda Lödürüp Ameliyatla Aliyolarr Ondan Sonra Hep Korkmuşumdur Açik Alanlarda Yatmaktan
Sayygilar

ilginç :166:

fotoğraf bir kadına aitdir. arazide uyurken rahminden girdiği belirtiliyor, haber 3-4 yıl öncesine dayanıyor

güzeL çalışma diye belitmiştim :)

hala inanmıyorum inanmamda uyurken imkanı yok kesinlikle uyanır ..

çünkü ufak bişey değil toz,kir,tüy vs;)

Yılandan bahsediyoruz o yılanıda boyunu ölçsek en az 2 m.

anca baygın olması gerekir + o yılan o şekilde duramaz çünkü orası bi mide çoktan inflak ederdi mide kendini

hadi diyelim o yılan yaşadı orda canlı bi şekilde bu sefer bazı yılanlar zehirli olmasada kendini savunacak kadar tüm yılanların zehri vardır..

ya mide bitmesinden yada sürekli kusmaktan o insan ölürdü..!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri