adam Kadının Neyi oluyor ?

---> adam Kadının Neyi oluyor ?

Kayınpeder Diyorum yanlış demene ragmen. Başka biri aklıma gelmedi :)

İnat ettim internetten araştırdım hepsi kayınpederine doğru yazmış. Sen şimdi benim hakkımı neden yiyosun ? Bilmiyormusun zaten şizofrenik rahatsızlıklarım var. Bunları kıpraştırmak bile büyük cesaret isterken ! Bırak @Justinbieber ya kızarım tabi birader. Adamın albümü vardı bıraktık bu soruya baktık. Peh. Hayal. Seni tenhada sıkıştırırım ! xD

Kayınpederi olabilir ama hayal diyorki bu kayınpederi olursa amcasının dayısıda onun kuzeni olmuş oluyor haliyle kızının oğlu ile akraba olmuş oluyorlar fakat işin içerisine senin dediğin dayı ve amcalar girerse 2 taraftanda akraba olmuyorlar dolayısıyla küresel ısınma yüzünden buz kütleleri eriyip işi yine fok balıklarına bağlıyoruz. Pardon bu değildi.

İnat ettim internetten araştırdım hepsi kayınpederine doğru yazmış. Sen şimdi benim hakkımı neden yiyosun ? Bilmiyormusun zaten şizofrenik rahatsızlıklarım var. Bunları kıpraştırmak bile büyük cesaret isterken ! Bırak @Justinbieber ya kızarım tabi birader. Adamın albümü vardı bıraktık bu soruya baktık. Peh. Hayal. Seni tenhada sıkıştırırım ! xD

)) kayınpederi değil yaw ) kadının kayınpederi olsa nasıl bu adamın annesi beim kaynanamın annesi oluyo der) ama melek yaklaştı) cevap onlardan biri

bu arada senin için özel bir soru bulacagım hahaha inat nasıl oluyormuş gör )

kadının eşinin dayısı olmuş oluyor doğrumu? xD

veya kadının kocasının dayısı oluyor?

ikisinden biri. xD

Son düzenleme:

kadının eşinin dayısı olmuş oluyor doğrumu? xD

veya kadının kocasının dayısı oluyor?

ikisinden biri. xD

kadının eşinin dayısı ile kadının kocasının dayısı arasndaki fark ne hahaha

hadi dogru kabul edelim) kadının kocasının dayısı oluor

işimi garanti alayım dedim ee ödülüm nerede melek abla bildim yani. xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri