Adalet?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Adalet?

Canan'a yapılan ortada neden uyarılmadı o Mod arkadaş peki ?

Yönetim Odasından Haberiniz Var Sanırım.

Ama Yinede Açıklama Gereği Duyuyorum

Uyarıldı;)

Ama Canandada Kabahat Var

Ben Gerekeni Söyledim Girmiyor

Kimi Cezalandırıyor Girmeyerek?

Çok mu Önemli?

Şunu Açıkca Net Bir Şekilde Söylememde Fayda Var.

Kimse Kimseye Bir şey yapmaz

Herkez Kendine yapar.

---> Adalet?

Yönetim Odasından Haberiniz Var Sanırım.

Ama Yinede Açıklama Gereği Duyuyorum

Uyarıldı;)

Ama Canandada Kabahat Var

Ben Gerekeni Söyledim Girmiyor

Kimi Cezalandırıyor Girmeyerek?

Çok mu Önemli?

Şunu Açıkca Net Bir Şekilde Söylememde Fayda Var.

Kimse Kimseye Bir şey yapmaz

Herkez Kendine yapar.

Uyarıldığını sanmıyorum daha geçen gün Forumun adminine (Innocence) üyelerinde yanında gider yapıyordu hemde yanlışı savunuyordu .... ve bunu yapan adam hala yönetici anlayamadım

---> Adalet?

Yorumu görüp Ayşegül ablaya ileten benim. Ama açtığım sayfada başka yönetici ve insanların mesajı vardı fakat Alp'in alıntı yaptığı mesaj yoktu. Bende sadece Alp'in yazdığı mesajı okudum diğerleri gözden geçirilmiştir diyerek. Açıkçası alıntıyı okumadım. Ama dediğim gibi kimsenin kuş beyinli, koyun gibi hakaretlerden de bir şikayeti yoktu. Şikayeti konu altına yazmamak elbette bazı şeyleri hoş görmeye yada üstünü örtmeye neden değil ama dikkatimi de çekmedi. İçimi rahatlatmak için yazmak istedim bunu. Karşıt görüşte olsa herkesi insan olduğunu, kimsenin de hiç kimseden bir cinsiyetten başka bir farkı olmadığını unutmamak gerekiyor.
Koyun lafindan hosnut olmadigimizi bir cok defa dile getirdik.
Ama kisileri sikayet etmedigim halde sirf hakaretleri alinti yapip sikayet ettigim icin millet beni simayet ediyor saniyor. Yoneticilerin akli nerede anlamiyorum.
Forumda uye sayisindan daha cok yonrtici mod var ama hic bir fonksiyonlari yok.
Sanki innocence tek basina calisiyor gibi...

Bir konuda ban sebebi varsa butun yorumlarin incelenmesi gerek (daha once incelendigini dusunseniz bile)

---> Adalet?

Koyun lafindan hosnut olmadigimizi bir cok defa dile getirdik.
Ama kisileri sikayet etmedigim halde sirf hakaretleri alinti yapip sikayet ettigim icin millet beni simayet ediyor saniyor. Yoneticilerin akli nerede anlamiyorum.
Forumda uye sayisindan daha cok yonrtici mod var ama hic bir fonksiyonlari yok.
Sanki innocence tek basina calisiyor gibi...

Bir konuda ban sebebi varsa butun yorumlarin incelenmesi gerek (daha once incelendigini dusunseniz bile)

Ben düşüncelerimi söyledim. :hi:

---> Adalet?

Uyarıldığını sanmıyorum daha geçen gün Forumun adminine (Innocence) üyelerinde yanında gider yapıyordu hemde yanlışı savunuyordu .... ve bunu yapan adam hala yönetici anlayamadım

Yönetici olma Konusunda Karar Benim. Kimseyi ilgilendirmez. Lakin o bahsettiginiz olayda aysegulle o kisinin arasinda. Ama Dedigim Gibi Kimseye Birseyleri Ispat etmek Zorunda Deilim zaten Konumuz buda degil. Bu yuzden banlanan olmadi. Girip girmemek herkezin kendi dusuncesi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---> Adalet?

Yönetici olma Konusunda Karar Benim. Kimseyi ilgilendirmez. Lakin o bahsettiginiz olayda aysegulle o kisinin arasinda. Ama Dedigim Gibi Kimseye Birseyleri Ispat etmek Zorunda Deilim zaten Konumuz buda degil. Bu yuzden banlanan olmadi. Girip girmemek herkezin kendi dusuncesi

Ben ne dersem o olur diyosun güzell :M yani çokta umrumda kimin yönetici olup olmayacağı yaptığı Terbiyesizlik vardı cezasız kaldı ondan bahsettim... Neyse :3dth8:

---> Adalet?

Bu yazdiklarim sadece senin icin degil geneli icin geçerli.

Senin yorumunda hepsini okumadim dedigi icin alinti yaptim.

Okuman gerekli bir konuda bir sikayet varsa.

Neyse kactim ben :)

Yöneticiye bildir butonu var. Onu kullanırsanız bütün bunlara engel olmuş olursunuz. Sonuçta hakarete hakaret ile cevap vermek gibi bir zorunluluk yok.

Bizlerinde gözünden kaçan şeyler oluyor. Hepimiz insanız.

---> Adalet?

Aynen şu ''koyun'' kelimesi gerçekten rencide edici.
Yani bunu bize karşı söyleyen kişiler çok akıllı ama Türkiye 'nin yüzde eliisi veya her neyse bi o kadarı beyinsiz mi oluyor.
He bunu peygamber efendimizin hadisinden yola çıkarak çoban - koyun ilişkisi adı altında rte nin bazı sözleri var ..biz bu anlamda kullanıyoruz...
fakat diğer cevreler ki bunu sanat camiasında ''saygın'' (!) mevkide olan kişiler de söylüyor açık açık aptal veya cahil diyor...
seviye bu kadar yerlerde olmamalı.
zaten ben siyaset tartışmalarını da çk boş buluyorum kimse fikrini değiştirmiyo sadece tansiyon yükseliyor.

Bu arada geçmiş olsun Alp .
Umarım foruma dönersin.

---> Adalet?

Yöneticiye bildir butonu var. Onu kullanırsanız bütün bunlara engel olmuş olursunuz. Sonuçta hakarete hakaret ile cevap vermek gibi bir zorunluluk yok.

Tabikide. Hakarete hakaret olursa isin icinden cikilmaz tabi.

Neyse, haklisin tabi.

---> Adalet?

Ben ne dersem o olur diyosun güzell :M yani çokta umrumda kimin yönetici olup olmayacağı yaptığı Terbiyesizlik vardı cezasız kaldı ondan bahsettim... Neyse :3dth8:

Forum Kurallari Çerçevesinde Ben Ne dersem O Olur Evet.

---> Adalet?

Ne hikmeti adaletse hep bize hakaret eden arkadaşlarımızın mesajları gözden kaciyo. Evet hakarete hakaret ile cevap verilmez. Ama bir değil iki değil. "Haddinizi asmayın, hakaret etmeyin" yazısını kaç kez yazmisimdir sayamadim. Herkesin bir sabır tasma noktası var dostum. O mesajlarda gözunuzden kaçmıştır.
Aynen şu ''koyun'' kelimesi gerçekten rencide edici.
Yani bunu bize karşı söyleyen kişiler çok akıllı ama Türkiye 'nin yüzde eliisi veya her neyse bi o kadarı beyinsiz mi oluyor.
He bunu peygamber efendimizin hadisinden yola çıkarak çoban - koyun ilişkisi adı altında rte nin bazı sözleri var ..biz bu anlamda kullanıyoruz...
fakat diğer cevreler ki bunu sanat camiasında ''saygın'' (!) mevkide olan kişiler de söylüyor açık açık aptal veya cahil diyor...
seviye bu kadar yerlerde olmamalı.
zaten ben siyaset tartışmalarını da çk boş buluyorum kimse fikrini değiştirmiyo sadece tansiyon yükseliyor.

Bu arada geçmiş olsun Alp .
Umarım foruma dönersin.

teşekkür ederim emel. Konu foruma dönme meselesi değil. Buyuklendigimden veya kendini begenmislik yaptığımdan değil ama duslerforum meselesi benim için kapandı. Çünkü bir çok kişi haksızlığa uğradı burda ve halada ugruyo. Bu değişmedi ne yazık ki değişmeyecek. Bazı yöneticilerle aynı gorusteysen bu forumda her daim karşı tarafa hakaret edebilirsin. Bu hakaretler hep gözden kaçar çünkü. Umarım bu saatten sonra herkesin görüşüne saygı duyulur.

---> Adalet?

Ne hikmeti adaletse hep bize hakaret eden arkadaşlarımızın mesajları gözden kaciyo. Evet hakarete hakaret ile cevap verilmez. Ama bir değil iki değil. "Haddinizi asmayın, hakaret etmeyin" yazısını kaç kez yazmisimdir sayamadim. Herkesin bir sabır tasma noktası var dostum. O mesajlarda gözunuzden kaçmıştır.

Ben sadece üyerin de yöneticilere yardımcı olabileceklerini dile getirdim kardeşim. O mesajlar hepimizin gözünden kaçtı evet haklısın. Ama kendi adıma hiçbir şey kasıtlı değil.

---> Adalet?

Hepinizin Bildiği Gibi Yoğun Bir Gündemim Var..

Hem Okul , Hem de Düğün Evlilik Hazırlıkları İçin Uğraşıp Koşturup Duruyorum..

Konuları Takip Etmeye Kim Kime Ne Demiş Görmeye Çalışıyorum.

Kimseyi Görüşü Yüzünden Banlamadım..

Öyle Olsaydı Zaten Djekselans 'ı Asla Banlamazdım..

Hakaret , Küfür vs Görmediğimiz Anlar Oluyor .. Canan Mevzusundan haberim Bile Yok Mesela..

Atlayabiliyor ya da farkedemeyebiliyoruz.

Forumdaki tek yetkili ben değilim sonuçta . Ben bana iletilenleri , gördüklerimle ilgileniyorum..

İmzamı da görmeyen olduğunu zannetmiyorum.

Benim Kimse ile kişisel bir sorun yok hele hele siyasi görüşü açısından hiç bir kastım yok..

---> Adalet?

C'abonBô nun banlanmasina gercektrnde cok uzuldum ama bu yanlisligi innocencenin kasti olarak yapmadigina eminim.
Su forumda en cok calisan ve adaletli olmaya calisan nadir yoneticilerden.
Ama yanlisligin duzeltilmis olmasindanda bir okadar mutluyum.
Ikadar yogun oldugu halde herkesle ilgilenmeye calisiyor.

---> Adalet?

bısı dııyım mı aysenın emreyı savunacıgını ya da koruyacagını hıc sanmıyorm.onu degılde sırf alpı banlamak degıldır amacı.
adaletsızlıkten soz edıyorsunuz ya solıyım dedm .

---> Adalet?

Bidaha Su Forumda Siyaset Konusu Acan Ban Yesin Eminim Sorun Ortadan Kalkıcaktır.Benim Düşüncemde bu Hadi Eyvallah. ;)

---> Adalet?

Ben Dikkat Ettiyseniz Bütün Güncel Haberleri Yayınlıyorum Yurttan Sağlıktan Dünyadan Ekonomiden Ama Gördünüzmü Siyasetten Bişey yayınladığımı yayınlamam Cünkü Kavga Cıkıp birbirini kırıcaklar olucak ondan gerek yok. 2 günlük dünya icin kimse kırmaya ve kırılmaya değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri