Acillll Yardımm _!!!!_

solitario

Kayıtlı Üye
lisede son senem yıllık ödevimi aldım
corel Drawla ilgili en az 40 sayfa döküman a ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz _?

---> Acillll Yardımm _!!!!_

corel kullanımıyla ilgili bilgi olcak sanırım ödevde netten araştırmak lazım mutlaka vardır :) bi bakalım...

eet var zaten bir çok bilgi var ama 40 sayfadan fazla bilgi lazım farklı farklı yerden araştırısam farklı yerlerden aynı bilgiler alırsam kötü olur o yüzden güzel geniş bi döküman bulabileceğim bi yer biliyorsanız yardımınızı istiyorum

yasakmı link bu forumda :) parodn forum kurallarına bakmamışım ama bilgileri bu forumda paylaşabilirsiniz hem forum için hem benim için iyi bi paylaşım olur :)

40 sayfa ..

1 2 olsa neyse dıcemde sıtede 40 sayfa mevcut degıl

ama odevın bıtınce sıtede paylasırsan sevınırız.

yardımcı olabilevek olan varsa çok sevinirimde öyle yada böyle bulmaya çalışıcam bulursam tabi paylaşırım ki inş bulurum :)

ödevi bitirdim 100 sayfa falan süper bi döküman buldum :) ama link oda paylaşım yasak :)

hiçbirşey anlamadım ödevin corel mi freehand mı?
Ödevini bulduğunu söyleyorsun benim bulduklarım işine yaramayacak mı anlamadım :s

Verdiğiniz Link Zaten Bozuk + Reklam uyarı :)

Kardeşim Arşivimde Corel Photopaint Var Bi Bak İstersen Dur Upload Yapamda :)

eyw arkadaşlar çook sağolun 100 sayfalık süper bi döküman buldum en yakın zamanda burda paylaşıcam :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri