---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? olmadım..olmam !
- BuŞRa - Bayan Üye 6 Mar 2009 #45 ---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? ben olmadım ama benim abi dediğim biri bna aşık olmustu gecen sene..
---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? ben olmadım ama benim abi dediğim biri bna aşık olmustu gecen sene..
qüLçün Bayan Üye 6 Mar 2009 #46 ---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? aşıq olmak denmezde hoşlandım yanee
minniq_meLeq Bayan Üye 7 Mar 2009 #47 ---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? ĎÅŖĶÃЙģĘĻ;1305785' Alıntı: Hayir,olmadim tabiki Genişletmek için tıkla ... eed bende olmadım
---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? ĎÅŖĶÃЙģĘĻ;1305785' Alıntı: Hayir,olmadim tabiki Genişletmek için tıkla ... eed bende olmadım
Sahraa! Bayan Üye 7 Mar 2009 #50 ---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? hyr oLmadm.. ama oLmamda demiyorum çünkü hayat bu ne zamn ne oLacağı beLLi oLmaz
---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? hyr oLmadm.. ama oLmamda demiyorum çünkü hayat bu ne zamn ne oLacağı beLLi oLmaz
AnKaRaLiM Kayıtlı Üye 7 Mar 2009 #52 ---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? oldummmmmmmmmmmmmmm
SS ßLaCK.AnqeL Bayan Üye 7 Mar 2009 #53 ---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? hyR..oLmadımm....
whısNe RecheLı Kayıtlı Üye 8 Mar 2009 #55 ---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? hyır oLmadm oLmak da ısdemem:177:
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 8 Mar 2009 #56 ---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? Hayır oLmaDm
B berfudar Kayıtlı Üye 8 Mar 2009 #57 ---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? olmuştum bir anda bütün herşey değişti.
LocKe GururLan Bayan Üye 8 Mar 2009 #58 ---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? oLmadim ask Bu nerde ve kime konacagi beli oLmaz yani
---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? oLmadim ask Bu nerde ve kime konacagi beli oLmaz yani
61second Kayıtlı Üye 8 Mar 2009 #59 ---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? hayır olmadım,en sağlıklısıda olmamak zaten ama kendinden yaşca büyük- küçük birini sevmek gayet normal mesele abla-abi kelimesinde bitiyo bitiyo
---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? hayır olmadım,en sağlıklısıda olmamak zaten ama kendinden yaşca büyük- küçük birini sevmek gayet normal mesele abla-abi kelimesinde bitiyo bitiyo
haxbox Kayıtlı Üye 8 Mar 2009 #60 ---> Abi/Abla Dediginiz Birine Asik Oldunuz mu? 9 yasındayqen oLmusdum snırım xD