---> [ A$k Sizi Hiç AqLattımı ¿ ] evet;Yeterince çokK!
KinG Kayıtlı Üye 30 Kas 2009 #86 ---> [ A$k Sizi Hiç AqLattımı ¿ ] Aşk değilde, aşka dolaylı yoldan bağlı sinirimden ağlamıştım bir kere Dip Not : Kimse için bir damla gözyaşı akıtmaya değmez.. Tek gerçek kendinizsiniz..
---> [ A$k Sizi Hiç AqLattımı ¿ ] Aşk değilde, aşka dolaylı yoldan bağlı sinirimden ağlamıştım bir kere Dip Not : Kimse için bir damla gözyaşı akıtmaya değmez.. Tek gerçek kendinizsiniz..
FairytaleG.Bad Bayan Üye 2 Ara 2009 #88 ---> [ A$k Sizi Hiç AqLattımı ¿ ] evet ..aşk aşık olan herkesi ağlatmıştır
C carlos oliviera Kayıtlı Üye 2 Ara 2009 #90 ---> [ A$k Sizi Hiç AqLattımı ¿ ] aglamak ne kı hayatımdan vazgecırecektı
tatliş Bayan Üye 30 Ara 2009 #98 ---> [ A$k Sizi Hiç AqLattımı ¿ ] ewt ağlattı yıllar önce çünkü çok bağlanmıştım bi an sesini duymadan yanında olmadan yapamıyodum
---> [ A$k Sizi Hiç AqLattımı ¿ ] ewt ağlattı yıllar önce çünkü çok bağlanmıştım bi an sesini duymadan yanında olmadan yapamıyodum
*| £si |* Bayan Üye 18 Ocak 2010 #99 ---> [ A$k Sizi Hiç AqLattımı ¿ ] Dün gözleri doldurdu..Bir arada ağlamıştım..
O.Mert Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 #100 ---> [ A$k Sizi Hiç AqLattımı ¿ ] dıştan bi kaç kere ama içim hergün ağlıyo