Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sana sesini ne kadar çok sevdiğimi söyleyebilseydim. Çocukluğumdaki ninnilerini, Ne kadar da çok seviyorum. Sadeliğini seviyorum. Yorgunluğunu seviyorum. Sesindeki hüznü seviyorum.
Yüreğinin köşesinde bir ayna bir şamdan olabilsem. Gözlerinin sahrasında bir damla yağmur olabilsem. Keşke olsaydı da, bir çöl dolusu çiçekle sana ninni okuyabilsem. Keşke bir gökyüzü dolusu nergiz VE Yasemini ellerinin bahçesine koyabilsem. Uyu ki gözlerinde yıldızları sayabileyim. Yanımda kal ki dünyayı ebediyete kadar seninle seveyim.
ßir anlamı olmalı her sabah doğan güneşin, Yağan yağmurun, açan çiçeğin. Uçan kuşun, kelebeğin. Yüzde beliren bir tebessümün. Yanaktan süzülen damla damla gözyaşının.
Üç şey var çok onları çok seviyorum: Bebekler Evcil hayvanlar Ve Çiçekler
Hayvanların içinde de en çok kedi, kuşlar ve akvaryum balıkları. Abiciğim videoya bayıldım. Ellerine, yüreğine sağlık. Çok mutlu oldum. Allah'ım beni mutlu ettiğinin çok katı kadar seni de mutlu etsin :love3: İyi ki abim oldun :Ü