Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Herkes zamanı geri alabilmek ister. Kimi eski güzel günleri tekrar yaşayabilmek için. Kimi yaptığı yanlışları düzeltebilmek için. Kimiyse sadece yaşadığını hissedebilmek için ister bunu… Gelecekten korkanlarsa, zamanı durdurmak ister. Herşey o kadar iyidir ki bunun bozulmaması için çaba gösterirler Ama kimse şu anın değerini bilenler kadar mutlu değildir. Geçmiş de gelecek de onlarladır… Bazılarıysa zamanın ta kendisi gibidir. Ve her insan,zamanın dünya üzerinde bıraktığı birer yara izidir."
Penceremi açtım Sensiz bir zamanda. Gül devri değildi gördüğüm manzara. Üşüdüm bir kış ayazında..Seni sordum karşılaştığım bütün varlıklara.. Ben, Seni ararken, adını dahi duymamışlara rastladım bu pencerede... Ağlamak kar eder mi bilmem... Ağladım işte Sensizlikte!.. Ağladım üşümüşlüğün yetim zemheresinde!
Gök kuşağında düşleri uçurma vaktidir. Bir yamaca tutunmuş ellerimde parmak parmak ölmektir. Gidişindir adına yeminler ettiğim. Bitişimdir içimdeki suskunu terk edişim. Düş sancım ;yaralarımın adıdır adın. İçimdeki çocuğu hep aldatışım. Sensiz düşlere kanmayışım. Korkuma bürünene asi yalnızlığım. Senden Sonra Bu Şehirde Kemanlar Sustu Yalan Oldum Ardından Ve Sonrada Düş.. Belki BirBaşka Düşte Görüsürüz