Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir varmış bir yokmuş Böyle diyesiymiş anne Sallarken bebeğini Ay dedenin beşiğinde Yıldızlar gelmiş yanına Işıktan taç olmuşlar Güneş duyunca masalı
Durur mu hiç yerinde Birden bire doğmuş Gül kızın rüyasına “Uyu kızım ninni kızım Gül rüyalara dal kızım” Anne masalın içine Bir de ninni katmış. Kız gülen gözlerini açmış Anne ! demiş Ninni masalın içinde mi Yoksa benim gözlerime mi? Masalın içinde
Senin gözlerine demiş anne Güneşin yemyeşil gözlerinde Bir bülbül belirmiş Tepelerin ötesinde Ağlayan tiz sesiyle Rüyasında sevdiği güle Şarkılar söylüyormuş. “Gül kız güzel kız Senin için ne şarkılar Ne şiirler yazdım Al beni yüreğine Sev temiz kalbinle” Sessizlik bir gemi olmuş Bulutlar okyanusunda
Kuşlar da şen şakrak Sesleriyle renk katmışlar Annenin masalına Annenin ninnisi ritim tutmuş Kuşların tatlı cıvıltılarına “Uyu kızım ninni kızım Gül rüyalara dal kızım” Gök yüzlü gül kız Masum gözlerinden yaş akıtmış Özlemiş uzaklardaki babasını. Nerede kaldın canımbabam Seni çok özledim diyormuş. Anne duygulanmış o anda Sevgili eşini hatırlayınca O da hüzünlenmiş kızıyla İnciler akıtmışlar beraberce Bülbül bir insanmış Çok iyi kalpli biriymiş
Büyücünün biri Onu karga yapmak istemiş Ama iyi kalpli insan Güneşi ayna yapmış Büyücünün büyüsü Kendisine dönmüş Bizim iyi kalpli insan da Bülbüle dönmüş o gece İlk baharın tatlı esintisiyle Yapraklar dans ediyormuş sevinçle
Bülbül ağacın üstünde Gül kızla annesini seyrediyormuş. En güzel şarkılarını okuyormuş Ağacın gölgesinde uzanmış Anne ile kızın yüreğine Gül kız açmış gök yüzünü Annesine seslenmiş Bahar kokan rüzgarıyla Anneciğim! Öpebilir miyim Gamzeler açmış yanağını Işıktan taç giymiş Gönüller sultanı anne Sevgiyle bakmış,gül kıza Uzatmış pembe yanağını Küçücük dudağıyla öpmüş Gül yüzlü kız annesini
O sırada işitmiş Bülbülün şen sesini Merak dolu gözlerle bakmışlar Bülbülün renkli tüylerine Çok sevmiş onu da Gül Kız Elini uzatmış masumca Şen şakrak uçmuş bülbül Konmuş kızın küçük omzuna Yüreğinde sevgi coşan kız O güzel gagasından öpmüş Tatlı ötüşlü bülbülün Birden büyük bir aydınlık Kaplayıvermiş meydanı Bülbül dönüvermiş insana Hem de kimmiş biliyor musunuz? Gül kızın kaybolan babasıymış Sevgiyle sarılmışlar birbirine Annebaba ve Gül kız Dua etmişler yüce Allah’a Babasız kalmasın hiçbir çocuk. Sevgiyle büyüsün ağlamasın
Sevgiyi öğretsinler insanlara Sokaklar evi olmasın çocukların Sıcacık bir sevgi sobasıyla Isıtılsın tüm çocukların kalbi Ve dua kuşunu uçurmuşlar Kendileri de güle oynaya Dönmüşler güzel evlerine. Gül yüzlü kız uyumuş Babasının anlattığı masalla Dalmış rüya alemine.
Hayatın bile bir sonu varken hiç bitmez dediğin Aşk bile biter Sen belki unutamazsın ama O Seni çoktan unutur gider! Seni bırakmayan sadece yalnızlığın olur.. aslında Sende bilirsin sonsuz Aşk yoktur Sevilen kendini alıp gitsede Seven onu yokluğunda da Sever