Kutlama 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MertCanBey

Kayıtlı Üye
8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.​

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun :)

---> 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.Sadece 8 Mart'ta değil Tüm yıl tüm onyıl tüm yüzyıl kadınların sevileceği saygı görüleceği zamanlar olsun. :)

kadınların zarar gormedıgı bır toplumm ve yıl olsn ınsallah

Peygamberimizin Kadınlara Verdiği Önem

Kadınlar hakkında bazı hadisi şerifler....

Kadınlar konusunda Allah’tan korkun. Çünkü sizler onları Allah’ın emanetiyle aldınız.”
“Kadınlar hakkında size hayrı vasiyet ediyorum.”
“İki zayıf hakkında sizi uyarıyorum: Yetim ve Kadın.”
“Sizin hayırlı olanınız ailesine hayırlı olandır. Ben ailesine en hayırlı olanınızım.”
“Kamil İmana sahip Müslüman ahlâken güzel olandır. En hayırlı mü’min de eşine karşı ahlâkı en iyi olandır.”
“Cennet anaların ayakları altındadır.”
“Hediyede çocuklara eşit davranın. Eğer ben birisini hediyede üstün tutacak olsaydım kızları tutardım.”

Forumdaki bayan arkadaşlarımın dünya kadınlar gününü kutlarım..

DSC_8097_copy.jpg

Kadınlar başımızın tacı.başta annem ve ablam olmak üzere hepsinin kadınlar günü kutlu olsun.

Istisnasiz hergün şiddete maruz kalan, öldürülen kadınların olduğu bir ülkede 8 Mart oldukça anlamsız bir gün .
Yine de kutlu olsun tüm kadınlara.
Daha az ezilmemiz , dovulmemiz, oldurulmemiz ve daha çok direnmemiz dileğiyle. .

Şahsım adına ben de böyle bir değerin tek bir güne sığdırılmasını doğru bulmuyorum.

Daha dün akşam haberlerde bir adamın karısını öldürdüğü haberini duydum, 'kadınlar gününden bir gün önce hemde' diye noktaladılar bu durumu. Halbuki hiçbir kadın 'hiçbir gün' böyle bir durumu hak etmiyor.

Yine de usulen bu güne özel olmasa da, dile getirilmesine bir aracı olduğunu düşünerek; tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum.

Dilerim her gün kıymet bilinecek bir refah seviyesine ulaşırız.

İnsanlık günü olsa yılın 365 günü 24 saati..

Kadınlar günü filan çözüm değil, eskisi gibi insanlığa dönmek gerekiyor.

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.

Son olarak;

" Kadınlar size Allahın emanetidir. " - Hz. Muhammed ( S.A.V. )

" Cennet anaların ayaklarının altındadır. " - Hz. Muhammed ( S.A.V. )

Kadının kadın olarak görülmediği cinsel objeden farksız olarak bakılan hergün dayak yiyen her gün öldürelen bir ülkede kadınlar günü. Kadınlar günümüz kutlu olsun.

dunya kadinlar gunu kutlu olsun,ulkemizdeki kadinlara karsi siddet dursun, durdurulsun.

Bir erkek cocugu yetistirirseniz bir adam yetisir,

Bir kiz cocugu yetistirirseniz, bir nesil yetisir. .

Tum kadinlarimizin. Gununu kutlarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri