7 Şehit daha verdik akıllanmayacak mıyız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> 7 Şehit daha verdik akıllanmayacak mıyız ?

Vatan uğruna ölen askerlerimize Allah'tan rahmet ailelerinede başsağlığı diliyorum

akıllanmadık akıllanmıcaz ben sadece gencecik sehitlerimize yanıyorum. bu gidişlede daha niceleri ölecek artık bişey yapılmalı... acılım yerine askerlerimizin ölmemesi için bişeyler yapmalıyız. o arac zırhlı bile deilmiş 10 yıldır terör olmuyo die askerlerimizin hayatını kimse hice sayamaz. zaten öyle bi ülkedeyiz ki illa birileri ölecek sonra önlem alınacak..

tek kelime YAZIKK

seninle aynı görüşteyim, ülkemde bir takım oyunlar oynanıyor teröristlerin gerilime neden olduğu bir anda 7 şehit verdik.

artist artist konuşma lan konuyu nerden nereye getiriyorsun siyaset yapma, sanamı soracak kime oy verip vermiyeceğimizi

sen bu tarz konuşma yetkini kimden alıyosun kardeşim ?

forumda küfürlü ve argolu konuşmak yasak bunu bilmiyomusun ? bilmiyosan öğren adam ol. adam gibi yorumlar yapmıcaksanda girme konuya...
sen ve senin gibi seviyesiz kişilerle kimse uğraşamaz. ugraştırmada kimseyi

Nick'ten belii ne olduqu kimi sawunduqu

Ayrıca arkadaş ilk defa bi foruma üye olmuş heralde çok qörmemek lasım konuşmalarını.Ha bide klawye erkeqi cinslerinden buda

sen bu tarz konuşma yetkini kimden alıyosun kardeşim ?

forumda küfürlü ve argolu konuşmak yasak bunu bilmiyomusun ? bilmiyosan öğren adam ol. adam gibi yorumlar yapmıcaksanda girme konuya...
sen ve senin gibi seviyesiz kişilerle kimse uğraşamaz. ugraştırmada kimseyi

bunu bana değil hakaret edenlere soracaksın, şehitler üzerinden siyaset yapanlara soracaksın.

İyide Laztürk şehit haberleri neden hala bitmiyor..hükümetin hala birşey yapmadığından..ben şahsen siyaseti sevmem ve tarafta tutmam..Tayyibide bazı durumlarda destekledim diğerlerinide..ama artık hükümetin birşeyler yapması lazım..açılımdan çok daha önemli şeyler var bak askerlerimiz teker teker şehit oluyor..bu duruma hükümet el koymayacakta kim el koyacak? herkes siyasi görüşünü belirtir kimi destekler kimi desteklemez kimi hükümeti eleştirir ama bu senin kimseye hakaret etme hakkını doğurmaz burdaki münakaşa senin ayıpladığım yorumunla başlıyor..geriside çorap söküğü gibi gelmiş zaten..herkesin düşüncesine saygılı olmayı öğrenmek lazım önce..

sehıt yakını olarak cok ıyı anlıyorum acılarını
ALLAH rahmet eylesın mekanları cennte olsun
r.t.e acılım yapıyo askerımıze kursun sıkanlar kahraman olarak vatana gelıyo

neymiş senin bana sormuş olduğun soru ?
Tıkla
bunu bana değil hakaret edenlere soracaksın, şehitler üzerinden siyaset yapanlara soracaksın.
Bak hala aynı şeyleri söylüyorsun. Terbiyesizlik yapma. Kim bu 7 can için kendine prim çıkarır ?
Bal gibi de siyaset yaparım tabi.
Nerde başbakanın , neden Amerika turunu iptal edipte gelmedi ? Üstelik onca şehit verildiği halde...
Uyan artık uyan , çıkar şu at gözlüğünü !

Biraz Sakin Arkadaşlar ..

LazTürk , Sende Msnde Konuşmuyorsun Burası Forum Herkes Görüyor Ne Yazdıgını .

Argo Kelimeler Yasaktır Forumda Son Uyarım ..

Jυℓιєт;1981995' Alıntı:
İyide Laztürk şehit haberleri neden hala bitmiyor..hükümetin hala birşey yapmadığından..ben şahsen siyaseti sevmem ve tarafta tutmam..Tayyibide bazı durumlarda destekledim diğerlerinide..ama artık hükümetin birşeyler yapması lazım..açılımdan çok daha önemli şeyler var bak askerlerimiz teker teker şehit oluyor..bu duruma hükümet el koymayacakta kim el koyacak? herkes siyasi görüşünü belirtir kimi destekler kimi desteklemez kimi hükümeti eleştirir ama bu senin kimseye hakaret etme hakkını doğurmaz burdaki münakaşa senin ayıpladığım yorumunla başlıyor..geriside çorap söküğü gibi gelmiş zaten..herkesin düşüncesine saygılı olmayı öğrenmek lazım önce..

tayyibin amacı birlik beraberlik içerisinde bir toplum yaratmaktır, demokrasiye dtp yaklaşmıyorsa burda hükümetin suçu yoktur, ilkez şehit vermiyoruz, binlerce şehit verdik senelerdir türk askeri savaştı peki terörü durdurabildilermi diğer hükümetler soruyorum, hükümetin planıda budur, dediğim gibi dtp demokrasiye yaklaşmıyorsa bu sözleşmeyi bozan onlardır, hainlik yapan onlardır.

biz türkler pkk düşmanı olduğumuz gibi yabancı düşmanlığımızda var, nasıl kurtuluş savaşında, nasıl çankkalede, nasıl ruslar karadeniz almak istediler ise alamadılar bu gibi kurtuluş mücadelesinde milyonlarca şehit verdik ama sonra ne oldu barış anlaşması imzalandı, top,silah ile demokrasinin sağlanamıyacağı söylendi işte hükümetinde yapmış olduğu anlayış budur, ak parti hükümetini anlamak istemiyenler birileri sorun yaratmaktadır, çevremizde huzur bozucu kışkırtıcı insanlar vardır, devlet ile arasını bozacak halkı kışkırtıp başka yerlere çekenler var artık gözümüzü açalım bunları görelim, kimse teröre destek çıkmıyor hainlik yapan kurşunu yer, doğuda hani bizler çocuk katili apo diyoruz ya işte o masum şehit çocuklar, bebeler doğuda ki kürtlerin çocuklarıdır bunlarıda görelim.

©ﻕΞתς яΞiš;1982003' Alıntı:
Tıkla

Bak hala aynı şeyleri söylüyorsun. Terbiyesizlik yapma. Kim bu 7 can için kendine prim çıkarır ?
Bal gibi de siyaset yaparım tabi.
Nerde başbakanın , neden Amerika turunu iptal edipte gelmedi ? Üstelik onca şehit verildiği halde...
Uyan artık uyan , çıkar şu at gözlüğünü !

ben orda sana cevap verdim ya alamamışsın cevabını :D

şehitler üzerinden siyaset yapamazsın bu yanlıştır, burda şehitlere bir tek mhp sahiplenmiyor, ak partilisi, anaplısı, başka bir partiden şehitlere destek çıkar ama siyasi kimliği ortaya koymaz, bunuda öğrenmelisin.

Biraz Sakin Arkadaşlar ..

LazTürk , Sende Msnde Konuşmuyorsun Burası Forum Herkes Görüyor Ne Yazdıgını .

Argo Kelimeler Yasaktır Forumda Son Uyarım ..

argo kelimem için kusura bakmayın özür dilerim ama onların yapmış oldukları kaba, hakaret edici yorumlarada biraz sert tepki gösterin lütfen.

Son düzenleme:

ben orda sana cevap verdim ya alamamışsın cevabını :D

şehitler üzerinden siyaset yapamazsın bu yanlıştır, burda şehitlere bir tek mhp sahiplenmiyor, ak partilisi, anaplısı, başka bir partiden şehitlere destek çıkar ama siyasi kimliği ortaya koymaz, bunuda öğrenmelisin.

Sen anca benim yorumlarımdan cımbızla kelime seçip , onlara cevap verip , hepsine cevap verdim sanıyorsun. Doğal karşılıyorum hepsine aynı anda cevap verecek bilgiye , yeteneğe ve beyine sahip değilsin.
Bak ağzımı bozup bi yerinden girip , bi yerinden çıkacam şimdi ; kim şehit üzerinden siyaset yapıyor ? Israrla bunu yazıyorsun , senide kırarım kalbini de efendi olacaksın !

argo kelimem için kusura bakmayın özür dilerim ama onların yapmış oldukları kaba, hakaret edici yorumlarada biraz sert tepki gösterin lütfen.
Onlar neye karışacaklarını bilirler sen rahat ol !

:)

Bir DAha

Her Kİm oLursa oLsun

Forumda

Bir Birine Hakaret , Akıllı Ol

Erkek oL

Delikanlı oL

Gibi keLİme Ederse

banLancaktır.

banLamayan Admini ben banLarım

biLgisine..

Konu kiLitlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri