7 Maddede Takıntılı Erkek

---> 7 Maddede Takıntılı Erkek

yap ne olacak ? ne sakıncası var herkes tek din olsaydı seçme hakkında olmazdı

secme hakkın olmasaydı irade akıl gibi kavramların ne onemi kalcaktı kısaca seni sen yapan bilincin ne olucaktı ? basit bir ornek ölumsuz bir peygamber gelse deseki az yiceksiniz ti ye alırmıydın onu 'hah tabi senin tuzun kuru olmuyonki sen biz 50 60 seneye gidiyoz senin işin rahat demesi kolay tabi sana' demezmiydin. şahsen ben derdim ve çoğunluğunda oyle diyeceğini düşünüyorum.

aslında bizi biz yapan seçenekler çokluk değilmidir. kominizm neden ütopik olarak algılanıyor çünkü insanlar bir tek düzeliğe tekliğe sahip bir fıtrata sahip değiller. aynı mantık tek bir din olsaydı o dine mensup olmanında hiçbir anlamı kalmazdı.

aslında bizi biz yapan seçenekler çokluk değilmidir. kominizm neden ütopik olarak algılanıyor çünkü insanlar bir tek düzeliğe tekliğe sahip bir fıtrata sahip değiller. aynı mantık tek bir din olsaydı o dine mensup olmanında hiçbir anlamı kalmazdı.

ama şuan kabul ettiğiniz tek din var ?? kendinizle mi çeliştiniz yoksa

hayır kabul ettiğimiz tek din yok kendimlede çelişmedim :) islam zaten museviliğin hristiyanlığın kapsayıcısı olarak gelmedimi ben islamı kabul ediyorsam onalrı belli bir nebze kabul etmek zorundayım demektir ayrıca benim onumde çok seçenek vardı ve ben onlardan en doğru olduğunu düşündüğümü seçtim seçeneklerim vardı bende birini seçtim irademi kullandım bu demek değildir bir tek islam var hayır bir sürü din var hepsi kendi içinde tutarlı olduğu sürece yanlışlayamazsın ama ben diyorumki benim aklım mantığım islamı aldı kardeşim bence en mantıklısı bu diyerek ben islamı seçiyorum :)

senin aklın mantıgın almadı ailen sayesinde müslümansın ve böyle devam ediyor eğer kutsal kitabı okumadıysanız

senin aklın mantıgın almadı ailen sayesinde müslümansın ve böyle devam ediyor eğer kutsal kitabı okumadıysanız

yoo o iş oyle değil işte :) belki çoğunluğu hedef alan bir ithamda bulunsaydınız belki evet çoğu insan dediğim gibi çevre etkisiyle kulaktan dolma bilgilerle islamı seçti belkide ama ben ailem tarafında dinsel siyasal dünya gibi konularda sınırsız bir özgürlük tanındı bana. çünkü şu gerçektir ki eğer siz kendiz içinizde değilde başkaları sayesinde bir dine bir görüşe mensupsanız o görüş tam olarak içselleştiremezsiniz. ben 7 yaşımdan bu tarafa kuranla incille tevrat ilgili araştırmalar yaptım. yanlızca kitaplarda ayrıca toplumların sosyo kültürel yapısınıda inceledim ve evet ben gerçek müslümanlığı son iki senedir yaşadığımı soyleyebilirim. tabi bu işin bencesi ama ben kesinlikle herhangi bir baskı zorlama yada manipulasyona tabi olmadan müzlümanlığı benimsedim :)

Allah (c.c) kitaplari indirdi diger kitaplarin icerigiyle oynandi bunu sizde biliyorsunuzki Kurani Kerim dogru aciklayici bir kitap oldugunu neden reddetmekte israr ediyorsun.Tamam arastirin yeterki ucunda dogru yolu bulun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri