la sekiz yazdım ayagım burkuluyordu :D:D
schatzi Bayan Üye 27 Tem 2007 #25 sağ ayağımı kaldırdım.sol ayağımın üstüne basıyorum ve saaat yönünde çevirerek sağ elimlede 6 da çiziyorum yazıda yazıyorum :S
sağ ayağımı kaldırdım.sol ayağımın üstüne basıyorum ve saaat yönünde çevirerek sağ elimlede 6 da çiziyorum yazıda yazıyorum :S
V verdoto Kayıtlı Üye 29 Tem 2007 #27 6'yı sondan başlayıp başa giderseniz çizersiniz denedim :1: Son düzenleme: 3 Ağu 2007
D deliesnaf3333 Kayıtlı Üye 3 Ağu 2007 #32 Beyler bunu yapamamızın tek sebebi ellerimiz ile ayaklarımız bir bagıntı içindedir eger bunu yapan biri warsa bence jimnastik okuluna gitsin
Beyler bunu yapamamızın tek sebebi ellerimiz ile ayaklarımız bir bagıntı içindedir eger bunu yapan biri warsa bence jimnastik okuluna gitsin
***EceM*** Bayan Üye 20 Kas 2007 #33 artık kafaya takmıştım ama 1 kere yanlıslıkla oldu nedense o zamandan berı kompleksli değilim
udrııl79 Kayıtlı Üye 22 Ara 2007 #36 yapıyom ama şöyle 6 yazarken içten dışa doğru çiziyorum. tabi diğer türlü olmuyo.
***EceM*** Bayan Üye 24 Ara 2007 #40 hahahahaha bende yaptım ama tabi 20 dakika çalıştıktan sonra!!!!!