NewCS
Kayıtlı Üye
---> 57. Haftanın Konuğu - Dream -
Berbat
Haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu xD
Berbat
![]() |
![]() |
Haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu xD
ahmet hocam,
alkol kullaniyormusun ?
-Neden insanlar gökyüzünde 400 milyon yıldız var denildiğine inandıkları halde "yeni boyalı" yazan yeri elleriyle yoklarlar?
►Merak
-Niçin limonlu gazozların içinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?
►Tadı güzel
-Işık 300.000 km/sn hızlayayıldığına göre karanlık hangi hızda çökmektedir?
►Yarı
-Işık hızıyla giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak farları yakınca ne olur?
►Güzel Soru
-Teflona hiçbir şey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?
►Araştıracağım
-24 saat açık benzin istasyonlarının kapılarında niçin kilit vardır?
►Ben hiç görmedim.Sen
-Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak karakutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?
►Mantıklı
-Neden kainat güzellik yarışması yapılmaktadır? Bu yarışmalara diğer gezegenlerden de mi başvuru olmaktadır? Dünya güzeli neyimize yetmez?
►Kainat güzeli daha güzel çünki
-Neden filmlerde dizilerde ve bilumum görsel medya araçlarında bilgisayar kullanan insanlar klavyeye bakmadan bilinçsizce ve olağanca hızlarıyla abanırlar? Yoksa hala ms dos mu kullanırlar? Ve neden bilim-kurgu filmlerinde bile onca teknolojiye rağmen komut tabanlı programlar kullanılır bu Windows'un ileride göçeceğine dair bir işaret midir?
►Cüneyt Arkın yapımı sanırım
-Niçin falcıya gitmeden önce randevu almak gerekir geleceğimizi bilemez mi?
►Öğreniceğim
-Eğer bugün hava sıcaklığı sıfır derece ise ve yarın iki kat soğuk olacaksa yarın hava kaç derece olacaktır?
►90
-Eğer bir şizofren diğer kişiliğini ölümle tehdit ediyorsa bir rehinelik durumundan söz edilebilir mi?
►Olabilir
-Tabelacılar greve giderse ellerindeki pankartlara bir şey yazabilirler mi?
►Yazamazlar
-Neden koyunlar yağmur yağdığında çekmezler?(Yünlü şeyler yıkanınca çekiyorya o hesap )
►Küçülürse ne olcak
'Kontes 2 Kere aynı soruları yazmışsın.Diğerini cevaplamadım oyüzden.
dream sen wep masterlikten anlarmısın?
Okulunu okumadım ama yapmak istediğimi yaparım mutlaka.
Ben sadece kendi ihtiyaçlarıma cevap veriyorum bu konuda. Senin isteğine malasef yanıt veremiyorum
Ayrıca konuma sorularını alet etme![]()
'Kontes 2 Kere aynı soruları yazmışsın.Diğerini cevaplamadım oyüzden.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.