---> 4MinoRMacH1Né FarkıyLa Asi Ruhun zor anLarı :D rahat oL :)) tebessüm etmeyiz oLur Biter (:
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 13 Ocak 2010 #41 ---> 4MinoRMacH1Né FarkıyLa Asi Ruhun zor anLarı rahat oL ) tebessüm etmeyiz oLur Biter
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 13 Ocak 2010 #42 ---> 4MinoRMacH1Né FarkıyLa Asi Ruhun zor anLarı Hep Tebessümünle Hatırlanacaksın hahaha.. İçimdekileri Söylemeden Olmuyor..Sen Bana Bakma Kırıcı Konustuysamda Özür.
---> 4MinoRMacH1Né FarkıyLa Asi Ruhun zor anLarı Hep Tebessümünle Hatırlanacaksın hahaha.. İçimdekileri Söylemeden Olmuyor..Sen Bana Bakma Kırıcı Konustuysamda Özür.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 14 Ocak 2010 #44 ---> 4MinoRMacH1Né FarkıyLa Asi Ruhun zor anLarı Asi Ruh' Alıntı: Böyle Birşey Olsa Bile Bunun Neresi Rezillik? Bir İnsanın Baskasından Hoşlanması Kadar Doğal Daha Ne Var . . Bana Rezil Oldun Diye Laf Atanlar Bu Forumun Ortasında Aşk Yaşadığınızı Unutmayın . . Asi Ruhumu İsyanlara Sokmayın Genişletmek için tıkla ... lafı koydu abixD
---> 4MinoRMacH1Né FarkıyLa Asi Ruhun zor anLarı Asi Ruh' Alıntı: Böyle Birşey Olsa Bile Bunun Neresi Rezillik? Bir İnsanın Baskasından Hoşlanması Kadar Doğal Daha Ne Var . . Bana Rezil Oldun Diye Laf Atanlar Bu Forumun Ortasında Aşk Yaşadığınızı Unutmayın . . Asi Ruhumu İsyanlara Sokmayın Genişletmek için tıkla ... lafı koydu abixD
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 14 Ocak 2010 #45 ---> 4MinoRMacH1Né FarkıyLa Asi Ruhun zor anLarı Rezillik Diz Boyu xD Anıl Eline Sağlık Bebeğim hehe