---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? an itibari ile devralmış bulunuyorum :D
NYN Kayıtlı Üye 28 Şub 2013 #1,881 ---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? an itibari ile devralmış bulunuyorum
NYN Kayıtlı Üye 28 Şub 2013 #1,893 ---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? yanlış görüyor olmayasınız efendim
DaragaCi Bayan Üye 28 Şub 2013 #1,894 ---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? Bence siz yanlış görüyorsunuz bakınız benim : )
NYN Kayıtlı Üye 28 Şub 2013 #1,895 ---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? hmmmm ama şimdide benim nolmuş yani
DaragaCi Bayan Üye 28 Şub 2013 #1,896 ---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? Hayat çok garip şimdi de ben
NYN Kayıtlı Üye 28 Şub 2013 #1,898 ---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? DaragaCi' Alıntı: Hayat çok garip şimdi de ben Genişletmek için tıkla ... eee yani şu an ben olduğum kadar değişken zaman işte
---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? DaragaCi' Alıntı: Hayat çok garip şimdi de ben Genişletmek için tıkla ... eee yani şu an ben olduğum kadar değişken zaman işte
NYN Kayıtlı Üye 28 Şub 2013 #1,900 ---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? bal_böceği' Alıntı: bende Genişletmek için tıkla ... birde sen geldin 3 ü bir arada oldunuz tam
---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? bal_böceği' Alıntı: bende Genişletmek için tıkla ... birde sen geldin 3 ü bir arada oldunuz tam