---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? hahaha kaç kişiden sen tek yetmezsinde :D
Armas Bayan Üye 3 Şub 2013 #1,341 ---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? hahaha kaç kişiden sen tek yetmezsinde
3gKhNn5 Kayıtlı Üye 3 Şub 2013 #1,342 ---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? rüzgarımla savrulacaksınn ama haberin yok xD
Armas Bayan Üye 3 Şub 2013 #1,343 ---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? senin rüzgarın benim en fazla saçımı bozar
3gKhNn5 Kayıtlı Üye 3 Şub 2013 #1,344 ---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? sana o bile yeter saç nede olsa önemli senin için xD bilmem anlatabildim mi
---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? sana o bile yeter saç nede olsa önemli senin için xD bilmem anlatabildim mi
serkan2423 Banned 4 Şub 2013 #1,347 ---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? Armas' Alıntı: senin rüzgarın benim en fazla saçımı bozar Genişletmek için tıkla ... Çok güzel yazmışsınız.
---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? Armas' Alıntı: senin rüzgarın benim en fazla saçımı bozar Genişletmek için tıkla ... Çok güzel yazmışsınız.
Armas Bayan Üye 4 Şub 2013 #1,353 ---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? ben senin büyüğünüm kaçıl bakıyım
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 4 Şub 2013 #1,357 ---> Son Mesaj Kimin Olacak Acaba? bendee