40 Yıl sonra Düşlerforum

---> 40 Yıl sonra Düşlerforum

Melek 40 Yıl sonra olmayacağı için mi yok

allah bilir ama olursamda ajda pekkanın estetikçisiyle randevuda olurum sürekli herhalde hahaha

ya ahmet duyanda seni 18 lik sanar sende saklıyosun yaşını yaşıtız işte itiraf et artık şunu yaa kompleks yapma bak hiçbişey olmuyo 30 yaşında olunca bak bana senden daha genc ve enerjikim xD

allah bilir ama olursamda ajda pekkanın estetikçisiyle randevuda olurum sürekli herhalde hahaha

ya ahmet duyanda seni 18 lik sanar sende saklıyosun yaşını yaşıtız işte itiraf et artık şunu yaa kompleks yapma bak hiçbişey olmuyo 30 yaşında olunca bak bana senden daha genc ve enerjikim xD

Çok güveniyorsan kendine kapışalım koşu felan xD
Benden 4 yaş büyüksün,ne yaşıtı.Hem okadar konu açılıyor İnsan nın en iyi bilmem ne yaşı 30 diye.
Takma kafana sen

Çok güveniyorsan kendine kapışalım koşu felan xD
Benden 4 yaş büyüksün,ne yaşıtı.Hem okadar konu açılıyor İnsan nın en iyi bilmem ne yaşı 30 diye.
Takma kafana sen

4 mü eminmisin hahaha bir daha düşün istersen kaç dogumlu oldugunu

kapışalım ben ilk okuldaykene koşuda birinciydim naber xD
ben kafama takmıyorum tokadan başka bişey tokamı biliyorsun zaten hahaha sende üzülme genç yaşta çöktün diye olsun gerdirirsin hahaha

San şimdi resim gösteririm forumu terkedersin kopmleksten xD
Bizim ruhumuz genç.Senin yaşına gelince sorun yok yani. Düşündüm sanırım 5

San şimdi resim gösteririm forumu terkedersin kopmleksten xD
Bizim ruhumuz genç.Senin yaşına gelince sorun yok yani. Düşündüm sanırım 5

ha hayt göster bakim bakalım terkedecekmiyim ? ben sana resim gösteririm sen forumu bırak ülkeyi terkedersin

senin genc ruhun böyleyse yaşlılıgı düşünemiyorum için çökmüş senin hahaha

ayrıca konuyu dagıtma banlarım xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri