40 HADİS Ezberleyelim mi ?

---> 40 HADİS Ezberleyelim mi ?

39- إِنَّ فِء الْجَسَدِ مءضْغَةً إِذَا صَلَحَتْ صَلَحَ الْجَسَدء كءلّءهء

وَإِذَا فَسَدَتْ فَسَدَ الْجَسَدء كءلّءهء ألاَ وَهِءَ الْقَلْبء

İnsanda bir organ vardır. Eğer o sağlıklı ise bütün vücut sağlıklı olur; eğer o bozulursa bütün vücut bozulur. Dikkat edin! O, kalptir.
Buhârî, Îmân, 39; Müslim, Müsâkât, 107.

"Allah ve Peygamber sevgisi; dinimizin esası, Allah'a varmanın en kestirme yoludur.."

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] Allah razı olsun...Bütün sevapları kendin toplamışsın) Olsun gözüm yok daha bi çok topla inşallah sagolasın tekrar ) bi çok + sana )

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] Allah razı olsun...Bütün sevapları kendin toplamışsın) Olsun gözüm yok daha bi çok topla inşallah sagolasın tekrar ) bi çok + sana )

Amin senden de benden de cümle ümmettende razıdır insaAllah...yaniliyorsun fark etmemişsin ama sonuncusunu 40.hadisi sana biraktim seninle başladı seninle bitsin diye....asıl benden sana bi cok kucak dolusu +..

Amin senden de benden de cümle ümmettende razıdır insaAllah...yaniliyorsun fark etmemişsin ama sonuncusunu 40.hadisi sana biraktim seninle başladı seninle bitsin diye....asıl benden sana bi cok kucak dolusu +..

Gördüm gördüm ama sen söyleyince gördüm, özellikle bakmıştım 40 diye gördügümü sanıyorum sonuncu hadisi ama evet 39.muş...hemen ekliyorum o zaman) ince düşünmüşsün sagolasın

40)

اِتَّقُوا اللَّهَ رَبَّـكُمْ وَصَلُّوا خَمْسَـكُمْ وَصُومُوا شَهْرَكُمْ وَأدُّوا زَكَاةَ أمْوَالِكُمْ وَأطِيعُوا ذَاأمْرِكُمْ تَدْخُلُوا جَنَّةَ رَبِّـكُمْ

Rabbinize karşı gelmekten sakının, beş vakit namazınızı kılın, Ramazan orucunuzu tutun, mallarınızın zekatını verin, yöneticilerinize itaat edin. (Böylelikle) Rabbinizin cennetine girersiniz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri