---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? avatar.
Yeditepe Banned 30 Ocak 2012 #1,006 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Atatürk'e karşı sarf ettiği cümleler .
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 30 Ocak 2012 #1,007 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? İmzası
Yeditepe Banned 30 Ocak 2012 #1,008 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Bu hatun tamamiyle ilgimi çekti
yesil83 Bayan Üye 30 Ocak 2012 #1,011 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Yeditepe' Alıntı: Atatürk'e karşı sarf ettiği cümleler . Genişletmek için tıkla ... Nedemissimki ataturke? Ataturke birsey dedigimi hatirlamiyorum ama ataturku tabu haline getirenlere birseyler dedigimi hatirliyorum. Usteki arkadasin avatari ilgimi cekti
---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Yeditepe' Alıntı: Atatürk'e karşı sarf ettiği cümleler . Genişletmek için tıkla ... Nedemissimki ataturke? Ataturke birsey dedigimi hatirlamiyorum ama ataturku tabu haline getirenlere birseyler dedigimi hatirliyorum. Usteki arkadasin avatari ilgimi cekti
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 30 Ocak 2012 #1,013 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? hiçbişeyi
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 30 Ocak 2012 #1,014 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Rep puanı xD
parasite Kayıtlı Üye 30 Ocak 2012 #1,015 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? cadı olması... aman abla beni kurbağa yapma... hahaha
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 30 Ocak 2012 #1,016 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? hiçbişey xD
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 30 Ocak 2012 #1,017 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? nicki çok dikkatimi çekiyor
parasite Kayıtlı Üye 30 Ocak 2012 #1,018 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? avatarı çok güzel... :1:
parasite Kayıtlı Üye 30 Ocak 2012 #1,020 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? teşekkür ederim kendisi Luffy olup ülkemizde ve dünyada çok ünlü bir anime olan ''One Piece'' adlı animenin en önemli karakteridir... En sevdiğim şehir olan İstanbul'da yaşıyor olması...
---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? teşekkür ederim kendisi Luffy olup ülkemizde ve dünyada çok ünlü bir anime olan ''One Piece'' adlı animenin en önemli karakteridir... En sevdiğim şehir olan İstanbul'da yaşıyor olması...