---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Avatar
M Massacre Kayıtlı Üye 18 May 2014 #5,365 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? atatürk ile ilgili imzası
madem Kayıtlı Üye 18 May 2014 #5,368 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Purple 'i , puurple diye yazip kendisine kullanci adi yapmasi
Lilith Daughter of the Void Admin 18 May 2014 #5,369 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? nickinin bana matem'i hatırlatıyor olması.
madem Kayıtlı Üye 18 May 2014 #5,370 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Nickini telaffuz edemiyor olmam .
Lilith Daughter of the Void Admin 18 May 2014 #5,371 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Nimfedora ya da benim gibi Nimfadora şeklinde okuyabilirsiniz, ama aksan başka mevzu tabi.. xD ruh hâli.
---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Nimfedora ya da benim gibi Nimfadora şeklinde okuyabilirsiniz, ama aksan başka mevzu tabi.. xD ruh hâli.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 18 May 2014 #5,374 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Nick'i
M Massacre Kayıtlı Üye 18 May 2014 #5,375 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? eski nicklerimden dolayısıyla nicki
M Massacre Kayıtlı Üye 20 May 2014 #5,377 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? insanları diniyle yargılamayalım . hiç bişeyi
Derin42 Bayan Üye 20 May 2014 #5,378 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? yargilayan kim o ilgimi cekti niye rahatsiz oluyorsunki!?? Alıngan olmasi
---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? yargilayan kim o ilgimi cekti niye rahatsiz oluyorsunki!?? Alıngan olmasi
M Massacre Kayıtlı Üye 20 May 2014 #5,379 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? alınganlık sadece din konusunda geçerli perdelerini kaldırdıgında kedi gibi bi bayan
---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? alınganlık sadece din konusunda geçerli perdelerini kaldırdıgında kedi gibi bi bayan
Queen2 N.❤ Prenses 20 May 2014 #5,380 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Duygusuzmuş hiçte öyle değil ama bilemedim şimdi p