---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Fanatikliği
Skaikru Kayıtlı Üye 11 Kas 2012 #3,353 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Hayatımda böyle fanatik bi Beşiktaş taraftarı görmedim. Forum sayesinde görmüş oldum
---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Hayatımda böyle fanatik bi Beşiktaş taraftarı görmedim. Forum sayesinde görmüş oldum
' Beşiktaşk Bayan Üye 11 Kas 2012 #3,354 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? herkeste benm gibisini ilk defa gördüğünü söylüyo , ama benm etrefımda çok fanatk kız var rep puanı
---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? herkeste benm gibisini ilk defa gördüğünü söylüyo , ama benm etrefımda çok fanatk kız var rep puanı
Skaikru Kayıtlı Üye 11 Kas 2012 #3,355 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? ama ben cidden ilk kez gördüm. Imzası
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 11 Kas 2012 #3,356 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? avatarr
Skaikru Kayıtlı Üye 15 Kas 2012 #3,357 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? avatarındaki bayrağımız
Skaikru Kayıtlı Üye 15 Kas 2012 #3,360 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? harfleri büyüklü kücüklü yazması