---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Mizah anlayışı.
Amor Bayan Üye 2 Eki 2012 #2,923 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Benim sadece iki tane elim var.. Hayata dört elle tutunabilmem için Ellerine ihtiyacım var..~ :R
---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Benim sadece iki tane elim var.. Hayata dört elle tutunabilmem için Ellerine ihtiyacım var..~ :R
Amor Bayan Üye 2 Eki 2012 #2,925 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Az önce bir konuya güldü. İlk defa güldüğünü gördüm. p O dikkatimi çekti. p
---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Az önce bir konuya güldü. İlk defa güldüğünü gördüm. p O dikkatimi çekti. p
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Eki 2012 #2,928 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? kendısı
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Eki 2012 #2,930 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? guzellıgı
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Eki 2012 #2,931 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Cana yakınlığı.
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 3 Eki 2012 #2,932 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? ruh halinin kendisiyle alakasızlığı
Amor Bayan Üye 3 Eki 2012 #2,933 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? Ruh haliyle tıpatıp aynı olması. p
kaff Kayıtlı Üye 3 Eki 2012 #2,934 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? en çok online gördüğüm kişilerden..
S Stinko Kayıtlı Üye 3 Eki 2012 #2,940 ---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti? ruh hali komıkk hıc ınandırıcı degıl