.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Üstteki Üyenin Neyi İlgini Çekti?

Mojito idi ama mojijo derdin sen :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tanimammi birde gamzen vardi :) kiziyordum sana ozamanlar icten ice sevgilin varken sadece dost olarak bile olsa bayanla bukadar SIKI FIKI olmana :)
ozlemissim seni :) evet yanlis diyordum hep :)

hehe kendisi ilgimi cekti

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tanimammi birde gamzen vardi :) kiziyordum sana ozamanlar icten ice sevgilin varken sadece dost olarak bile olsa bayanla bukadar SIKI FIKI olmana :)
ozlemissim seni :) evet yanlis diyordum hep :)

hehe kendisi ilgimi cekti

Gamze kim yav hatırlamıyorum :D Ya ablacım kızda olsa ınsan guvenince sıkı fıkı oluyor ister istemez :') evet inadına mojijom derdin :')

kendisi ilgimi çekti. :)

Gamze kim yav hatırlamıyorum :D Ya ablacım kızda olsa ınsan guvenince sıkı fıkı oluyor ister istemez :') evet inadına mojijom derdin :')

kendisi ilgimi çekti. :)

inadina degil. bilmiyor musun? benim nik ve isim ozurlulugum var :)
aklimda tutamyorum. olmaz iste oyle SIKI FIKI :)
neyse... iliski durumun yok gorukuyor kiz arkadsinlada ayrildin galiba :) seni bayagi bir taniyormussum :) sen sevdigim kardesimsin. bazen nikini gordugumde aklima geliyordun

life: siradisiligi

İlgimi çeken çok şeyin var abla :)
En başta düşüncelerin,dobra olman , yaşadığın şehir felan filan...

En çok ilgimi çeken , senin sürekli Atatürk konularında yanlış anlaşılman :)

İlgimi çeken çok şeyin var abla :)
En başta düşüncelerin,dobra olman , yaşadığın şehir felan filan...

En çok ilgimi çeken , senin sürekli Atatürk konularında yanlış anlaşılman :)

sirf sen surekli gazetelerimin ilgini cektigini yazmandan yakinda gazeteden istifa edecegim yoksa. yazsa bir cok ilgini cektigim seyleri :)

sorma ataturk konusunda benim basima gelen pismis tavugun basina gelmemistir herhalde :)

:)
nikinde cok ilgimi cekiyor. dikta

inadina degil. bilmiyor musun? benim nik ve isim ozurlulugum var :)
aklimda tutamyorum. olmaz iste oyle SIKI FIKI :)
neyse... iliski durumun yok gorukuyor kiz arkadsinlada ayrildin galiba :) seni bayagi bir taniyormussum :) sen sevdigim kardesimsin. bazen nikini gordugumde aklima geliyordun

life: siradisiligi

:)) eyvallah abla :) sende forumda sevdiğim insanların başındaydın :) evet ayrıldık bugun 3. gun asla barışmayacağım. Öyle istedi daha mutluymuş mutlu kalsın :) ben böylede idare ederim :')

Amor: Nick

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri