---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? bir daha
Azra Hane Bayan Üye 8 Ağu 2014 #8,902 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Eldiven ve maske takarsa xD
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 8 Ağu 2014 #8,903 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? eldiven ve maske takarsam nasıl opeceksın
Azra Hane Bayan Üye 8 Ağu 2014 #8,904 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Yıkanmışsa ,traş olmuşsa xD
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 8 Ağu 2014 #8,908 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Ağzını burnunu kırarım
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 8 Ağu 2014 #8,910 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Kafasında kolonya şişesi kırardım
' Beşiktaşk Bayan Üye 8 Ağu 2014 #8,911 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? basardım tokadı
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 8 Ağu 2014 #8,912 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Beşiktaşlı diye torpiL geçemeyiz Ağzını burnunu iyi Bir dağıtırdım
---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Beşiktaşlı diye torpiL geçemeyiz Ağzını burnunu iyi Bir dağıtırdım
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 8 Ağu 2014 #8,914 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? saçlarını 0'a vururdum
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 8 Ağu 2014 #8,916 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Geç Kaldın saçlarını biçimsiz keserdim
N Narino Bayan Üye 8 Ağu 2014 #8,917 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Öpsün kardesim benim
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 8 Ağu 2014 #8,918 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Öpemez izin Vermem
' Beşiktaşk Bayan Üye 8 Ağu 2014 #8,919 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? saçıma dokunanın kellesini uçururum
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 8 Ağu 2014 #8,920 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Bayanların en hassas olduğun konu bu olmalı heraLde SaçLarı Tek tek çekerim SaçLarını
---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Bayanların en hassas olduğun konu bu olmalı heraLde SaçLarı Tek tek çekerim SaçLarını