---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? İzin alıyorum ama derim.
SpastikAdam Kayıtlı Üye 19 Tem 2011 #861 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? İzin alıyorum ama derim.
SpastikAdam Kayıtlı Üye 19 Tem 2011 #863 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Neye evet derim
SpastikAdam Kayıtlı Üye 19 Tem 2011 #865 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? O zaman bir daha kaçarım bir daha gelirim
SpastikAdam Kayıtlı Üye 19 Tem 2011 #867 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Gelince "Bu tür konuşmalara ilk defa rastlıyorum" derdim.
---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Gelince "Bu tür konuşmalara ilk defa rastlıyorum" derdim.
Vesairese Banned 19 Tem 2011 #868 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? bende biraz önceki yorumumu yanlış anlamamanı ve anlarsan kasığa tekme yiyeceğini söylerdim
---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? bende biraz önceki yorumumu yanlış anlamamanı ve anlarsan kasığa tekme yiyeceğini söylerdim
SpastikAdam Kayıtlı Üye 19 Tem 2011 #869 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? O kadarda içimiz fesat değil lütfen hanımefendi lütfen hanımefendi derdim
---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? O kadarda içimiz fesat değil lütfen hanımefendi lütfen hanımefendi derdim
Vesairese Banned 19 Tem 2011 #870 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? tamam beyefeğendi derdim :2:
LazTurk53 Kayıtlı Üye 19 Tem 2011 #872 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? öpsün sorun değil, benim onu öpmem yanlış olur.
kanatsz melek Bayan Üye 19 Tem 2011 #873 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Şaşırır kızarım
Vesairese Banned 19 Tem 2011 #875 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Tokat kasığa tekme dayak işkence :91:
Vesairese Banned 19 Tem 2011 #877 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? bende öperim gaye ablamı
SpastikAdam Kayıtlı Üye 19 Tem 2011 #879 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? Öpen öpene derim ben de öperim