---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? öpsün.p
S Stinko Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #2,606 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? aklından bıle gecırme
yesil83 Bayan Üye 9 Kas 2011 #2,609 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? ya tamam bayramda optunuzde, okadarda yasli degilim ya ikide bir elimden opme
---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? ya tamam bayramda optunuzde, okadarda yasli degilim ya ikide bir elimden opme
yesil83 Bayan Üye 9 Kas 2011 #2,611 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? elini mi? opme hernekadar kardesimde olsan, benimki beni oldurur, ondan gectim aliskin degilim boyle seylere
---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? elini mi? opme hernekadar kardesimde olsan, benimki beni oldurur, ondan gectim aliskin degilim boyle seylere
S Stinko Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #2,612 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? hıh öpme istemiyorum senın kı öldürürmüş
yesil83 Bayan Üye 9 Kas 2011 #2,613 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? bak goruyonmu kiyamadi ablasina, yoksa helvami yemek icin komplo kurabilirdi birdahaki bayrama olurmu opersin elimden? hergun hergun opersen, kendimi 80 yasinda hissederim sonra
---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? bak goruyonmu kiyamadi ablasina, yoksa helvami yemek icin komplo kurabilirdi birdahaki bayrama olurmu opersin elimden? hergun hergun opersen, kendimi 80 yasinda hissederim sonra
S Stinko Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #2,614 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? harclıgımı alırım ama oooo bı dahakı bayrama cok varr ama
---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? harclıgımı alırım ama oooo bı dahakı bayrama cok varr ama
yesil83 Bayan Üye 9 Kas 2011 #2,615 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? tamma uyari almadan daha birsey yazmiyorum iyyyyy iggg boyle sanatcilara kosup sarilip opuyorlar ya boyle terli terli birde, iyyy nasil sinir oluyorum (nerden aklima geldiyse) ha babalarinin ogullari gibi opuyorlar ordan aklima geldi.. sinir oluyorum ben ya, herkesi babasinin oglu gibi opup duranlara... ne operim kimseyi nede opturur iyy sozum sana degil ha yanlis anlama... birden oyle herkezi openler aklima geldide. midem kaldirmadi azicik.
---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? tamma uyari almadan daha birsey yazmiyorum iyyyyy iggg boyle sanatcilara kosup sarilip opuyorlar ya boyle terli terli birde, iyyy nasil sinir oluyorum (nerden aklima geldiyse) ha babalarinin ogullari gibi opuyorlar ordan aklima geldi.. sinir oluyorum ben ya, herkesi babasinin oglu gibi opup duranlara... ne operim kimseyi nede opturur iyy sozum sana degil ha yanlis anlama... birden oyle herkezi openler aklima geldide. midem kaldirmadi azicik.
S Stinko Kayıtlı Üye 10 Kas 2011 #2,616 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? bunlarıı bosver öpmee istemıyorumm
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 10 Kas 2011 #2,618 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? yorumlara koptumya
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 10 Kas 2011 #2,620 ---> Üstteki Üye Seni Öpse Tepkin Ne oLurdu ? opmem zatn ayıktın? hehe