---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? re public of fenerbahçe !
M92 Kayıtlı Üye 8 Ağu 2011 #1,862 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Latince, esrarengiz sözler yazarım genelde. Okuyan olursa ne yazdığını merak edip kıl olsun diye.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Latince, esrarengiz sözler yazarım genelde. Okuyan olursa ne yazdığını merak edip kıl olsun diye.
CasualCan Bayan Üye 8 Ağu 2011 #1,863 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Anne! Gülümse ve lambamızı yak. İçimdeki yara, Hiç bu kadar derin olmadı.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Anne! Gülümse ve lambamızı yak. İçimdeki yara, Hiç bu kadar derin olmadı.
CasualCan Bayan Üye 9 Ağu 2011 #1,865 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bu evde saatler geçmiyor sanki, O şimdi uzakta duymuyor beni...
DaDLuBeaCH Banned 9 Ağu 2011 #1,866 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? son nefesimde eLimi sen tutacaksın. .
AySe^^ Bayan Üye 9 Ağu 2011 #1,870 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Şimdi senden sonra Hangi el dokunsa saçlarıma Eli Sen' lenir..
` Nur ~ Bayan Üye 9 Ağu 2011 #1,871 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? bLmedim biLemedm senin için ben neyim..
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 9 Ağu 2011 #1,875 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hayallerinin peşinden koş, birgün mutlaka yorulacaklar....
CasualCan Bayan Üye 9 Ağu 2011 #1,876 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Biliyorum... Bendeki bu yürek sendeyken, Sen hala bendeyken, gidemem. Ben bu şehirden sensiz gidemem.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Biliyorum... Bendeki bu yürek sendeyken, Sen hala bendeyken, gidemem. Ben bu şehirden sensiz gidemem.