---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hadi bana Eyvallah.
OlDsToNeGirL Banned 4 Ağu 2011 #1,802 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kızma Allah'ım o başlattı.. Öyle de güzel olunmaz ki, edepsiz.. İftar sonrası sigara gibi..
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kızma Allah'ım o başlattı.. Öyle de güzel olunmaz ki, edepsiz.. İftar sonrası sigara gibi..
OlDsToNeGirL Banned 4 Ağu 2011 #1,804 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Allah'ın 'bugün benim için ne yaptın' sorusuna, verebileceğim en güzel yanıttın oysa..
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Allah'ın 'bugün benim için ne yaptın' sorusuna, verebileceğim en güzel yanıttın oysa..
OlDsToNeGirL Banned 4 Ağu 2011 #1,806 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bir de gözlerime bakıp 'seni seviyorum' deyişlerin yok mu.. Yok işte, yok..
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bir de gözlerime bakıp 'seni seviyorum' deyişlerin yok mu.. Yok işte, yok..
OlDsToNeGirL Banned 5 Ağu 2011 #1,812 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? İlk bakışta aşık oldun oldun, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın"
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? İlk bakışta aşık oldun oldun, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın"
Sibel1 Bayan Üye 5 Ağu 2011 #1,815 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Yalnız biri olsun isterken, yalnız biri oldum istemeden...
OlDsToNeGirL Banned 5 Ağu 2011 #1,816 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? herkesi unuturda yüreğim seni saklar birtanemmm ...
AySe^^ Bayan Üye 5 Ağu 2011 #1,819 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ve ben.. Düşmeseydim düşlerimin sırtından Zaten inecektim...
kanatsz melek Bayan Üye 5 Ağu 2011 #1,820 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? 5 ay 19 gündür bu kız senin için nefes alıyor