---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? :(
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 30 Tem 2011 #1,701 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ?
CasualCan Bayan Üye 30 Tem 2011 #1,704 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Özlem, gidip görmek istemen- ama, gidememen, görememen; gene de, istemen.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Özlem, gidip görmek istemen- ama, gidememen, görememen; gene de, istemen.
OlDsToNeGirL Banned 30 Tem 2011 #1,705 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? CaSuaL @' Alıntı: Sende Olmazsan Eğer Batar Bu Gemi.. Genişletmek için tıkla ... .
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? CaSuaL @' Alıntı: Sende Olmazsan Eğer Batar Bu Gemi.. Genişletmek için tıkla ... .
iSTiSNa Bayan Üye 31 Tem 2011 #1,708 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Dipteyim.. Sondayim.. Depresyondayim..
REiSS Kayıtlı Üye 31 Tem 2011 #1,711 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
CasualCan Bayan Üye 31 Tem 2011 #1,712 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Tek kişi miydi ki koskoca şehir, sen gittin, bomboş kaldı!
CasualCan Bayan Üye 31 Tem 2011 #1,714 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Gecenin köründe bir düşten kalktım, gitmemişti, yanımda gerçek gibiydi. Ben düşe kalka büyüdüm, böyle bir acı görmedim.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Gecenin köründe bir düşten kalktım, gitmemişti, yanımda gerçek gibiydi. Ben düşe kalka büyüdüm, böyle bir acı görmedim.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 31 Tem 2011 #1,716 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? CaSuaL @
OlDsToNeGirL Banned 31 Tem 2011 #1,717 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kadiiirrr. Uyan ne olursun uyan
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 31 Tem 2011 #1,718 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? lessie' Alıntı: kadiiirrr. Uyan ne olursun uyan Genişletmek için tıkla ... :19::19:
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? lessie' Alıntı: kadiiirrr. Uyan ne olursun uyan Genişletmek için tıkla ... :19::19: