---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? daha erkennn
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 30 Mar 2011 #142 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Çişim Gibi Gelsene..
okeanos Banned 30 Mar 2011 #143 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? bir yer bul oyur önce ama yaralarıma dikkat et, gülüşlerim vardır elbet önce gözyaşlarımı silmen gerekecek budur, zordur sevmek....
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? bir yer bul oyur önce ama yaralarıma dikkat et, gülüşlerim vardır elbet önce gözyaşlarımı silmen gerekecek budur, zordur sevmek....
heimatlos Kayıtlı Üye 30 Mar 2011 #144 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Saki! Ya sen geç otur karşıma ya da boşalt meyhaneyi, Yalnızlığımla beni başbaşa bırak!..
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Saki! Ya sen geç otur karşıma ya da boşalt meyhaneyi, Yalnızlığımla beni başbaşa bırak!..
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 30 Mar 2011 #145 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kαrşıdαn kαrşıyα geçer gibi sev beni .. Önce bαnα sonrα bαnα sonrα yine bαnα bαk Şaka Şaka DALGANA BAK
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kαrşıdαn kαrşıyα geçer gibi sev beni .. Önce bαnα sonrα bαnα sonrα yine bαnα bαk Şaka Şaka DALGANA BAK
okeanos Banned 30 Mar 2011 #146 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? koy gidelim saki koy kadehin içine vuralım bu gece bu şişenin dibiine
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? koy gidelim saki koy kadehin içine vuralım bu gece bu şişenin dibiine
heimatlos Kayıtlı Üye 30 Mar 2011 #147 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kim demiş sarhoşkuk kötü diye, Oysa ben her şeyimi ayıkken kaybettim..
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kim demiş sarhoşkuk kötü diye, Oysa ben her şeyimi ayıkken kaybettim..
Buğra1 Kayıtlı Üye 30 Mar 2011 #150 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Erkekler için iliskiler çikolata gibidir; araya her zaman bi fıstık girer, kadınlar için iliskiler tost gibidir; araya mutlaka bi kaşar girer..
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Erkekler için iliskiler çikolata gibidir; araya her zaman bi fıstık girer, kadınlar için iliskiler tost gibidir; araya mutlaka bi kaşar girer..
' Kontes.. Bayan Üye 30 Mar 2011 #151 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? En doğru zaman canımın istediği zaman..
REiSS Kayıtlı Üye 30 Mar 2011 #154 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kötüleri İyi Yapmak İçin Uğraşacağına, iyilere Sahip Çık ki Kötü Olmasın. .
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Kötüleri İyi Yapmak İçin Uğraşacağına, iyilere Sahip Çık ki Kötü Olmasın. .
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 30 Mar 2011 #156 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ɹǝlǝɔǝƃ ıʎı ɐɯiɹɐlʇsop ɯüʇ
' Kontes.. Bayan Üye 30 Mar 2011 #158 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Vazgeçtim üzülmekten canımı acıtttığında..
REiSS Kayıtlı Üye 31 Mar 2011 #160 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hafif Acılar Konuşabilir; Ama Derin Acılar Her Zaman Dilsizdir. .